Thisamenis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ναι ναι πάμε δυνατά _ Ε _ Ε _ _ _ _ _ 1 ευκαιρία Ναι:E όχι: A,K,Σ,Ο
Harkon Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 αχαχχαχαχαχαχαχα τι ναυαγια ειμαστε σημερα.... το Η το καλό;
Thisamenis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εμμμμ όχι. δεν λέτε άλλο ένα γραμματάκι; _ Ε _ Ε _ _ _ _ _ 1 ευκαιρία Ναι:E όχι: A,K,Σ,Ο,Δ,Η
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ναυαγιο εισαι και φαίνεσαι.. οοοοριστε μας .. εγω απλά σήμερα δεν ειμαι σε φόρμα επειδή είμαι κρυωμένη !!! :p
Thisamenis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ούτε Υ _ Ε _ Ε _ _ _ _ _ Ναι:E όχι: A,K,Σ,Ο,Δ,Η,Υ να το πω;ε;
Harkon Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 LOL!!! δικαιολογίες! κρύωσες κ εσύ;;;; κανονίστε να με κρυώσετε όλοι οι αρρωστιάριδες εδώ :PPPPPPPPPPPPp περαστικά βρε!
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 xaxaxaxaxaxa ρεζίλι εγινες τρανέ παίκτη !!!!! μουαχαχαχαχα!! δρακάκι μπράβο βρέ σκόνη τον έκανες (βγάζω την ουρά μου απ'εξω με τρόπο όπως είδες χιχιχιχιχχι )
Thisamenis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ήταν σχετικά δύσκολη ΞΕΨΕΙΡΙΖΩ περαστικά σου φρου φρου. Να γίνεις γρήγορις καλά Να βάλω κι άλλη τώρα ή μήπως θέλει να συνεχίσει κανείς άλλος;
Harkon Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 πες το ρε μαν... μου πηρες το δίπλωμα... ναι ρε φρου2δι!! ειμαι τρανος !!!! εσενα ειδικα σε παταω κατω και σε σκιζω σα σαρδελα! βάλε πάλι δρακακι να παω να φερω το dragonslayer + 5 γιατι δε βλεπω προκοπη
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ζζζνουπ ... ξεψειρίζω???? ουτε ο μισητος δεν βάζει τέτοιες λέξεις !!! ευχαριστώ πολύ δρακάκι μου !! Να' σαι καλά, εγω σε κανα μισαωράκι την κάνω, ξαναβάλε !!! αφου δεν την βρήκε κιόλας ο άχρηστος... @Harkon.. ναι ρεεε κρύωσα, τι θε? αντε μην σε βήξω τώρα ...
Thisamenis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 μη φταρνιστείς από δω και ας κολήσεις ετσί; :Ρ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 6 ευκαιριες είναι εύκολη μη σας τρομάζει το μέγεθος καλή επιτυχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.