Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ουτε, ουτε... αλλα δινω μια ευκαιρία ένεκα της κατάστασης του γλου να' ουμε _ _ Ο _ _ _ Ο λε πουλ ... νγκουβάς : A, Η, Ρ, Π, Τ
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Λ δεν εχω ρε γλου I ομως εχω (μπλιαχ) _ _ Ο Ι _ Ι Ο λε πουλ ... νγκουβάς : A, Η, Ρ, Π, Τ, Λ τωρα μονο λέξη και δεν χωράνε ευκαιρίες ...
Harkon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τι είναι αυτό πάλι.. ααα ναι το πασίγνωστο ΒΔΟΙΝΙΟ!!! εε;;;
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 LoooOOooOoooOooOOoL ΕΝΟΙΚΙΟ μισητότατεεεεε !!! οεοεοεοε !!! ας βάλει κάποιος άλλος όμως λέξη !! πφφφ δεν μπορώ άλλο να κερδίζω, θα παρω αέρα και θελω να παραμείνω απλή και ταπεινή !!! :p
Harkon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ΛΟΛ γλου!!!! ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ γμτ ήταν απλη όμως... ρεζίλι.. βάλε φρου2 παλι να πάρουμε εκδήκηση με flawless victory να σεβαστείς λίγο..
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 καλααααα ... αφου και μόνος σου το λές βρε έρμε... ρεζιλι εγινες πάλι τέλος πάντων.. _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιριες ..
Harkon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 πάλι;;;;;; τι εννοείς;;; να ανασκαλέψω μερικές σελίδες πριν;;;; ή να θυμιθώ δηλώσεις σου που μετά έτρεξες να καλύψεις;;;; δώσε ένα Α και γρήγορα
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 πφφφφφφφφφφφφφ ...μια λέξη βρήκες και αυτη γιατι σε λυπήθηκε ο απο πάνω... οι δηλώσεις γίνανε γιατι όντως για εκεινη την μοναδική στους αιώνες λέξη φάνηκες πρωτοφανως τυχερος... αντε σταματα τώρα και να θυμηθείς να πας την λαμπάδα που έταξες στον Αγιο Σωστη... .. θες αλήθεια να ανατρέξουμε στι πιο πίσω σελίδες μισητέ? εισαι σίγουρος οτι σε συμφέρει μια τέτοια αναμέτρηση ???? ε? ε? ε? και Κ δεν εχω...οριστε μας . _ _ _ Α _ _ Α _ _ 4 ευκαιριες .. λε πουλ : K
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ρ βεβαιως !!! Η, ΟΧΙ νια νια !!! (ποιον ειπες baby??????? μπλιαχ...) _ _ Ρ Α _ _ Α _ _ 4 ευκαιριες .. λε πουλ : K, Η
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.