Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 οχιιιι από το Τζένη Τζένη είναι από σκηνή του τραπεζιού στο γάμο.. έκαψες και τη λέξη.. μαντάρα μου τά 'κανες.. Γ O _ _ _ _ => Γ Ο Μ Ω Σ Η οχι: Α,Ι,Ρ,K,E,Τ,Λ edit: αν θες πάντως βάλε λεξούλα διότι βαριέμαι να βάζω.. θέλω παίξω και λίγο..
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 οχιιιι από το Τζένη Τζένη είναι από σκηνή του τραπεζιού στο γάμο.. έκαψες και τη λέξη.. μαντάρα μου τά 'κανες.. Γ O _ _ _ _ => Γ Ο Μ Ω Σ Η οχι: Α,Ι,Ρ,K,E,Τ,Λ edit: αν θες πάντως βάλε λεξούλα διότι βαριέμαι να βάζω.. θέλω παίξω και λίγο.. αχ ναι ρε γμτ... σε λιγο επιστρεφω με λεξουλα
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 yes i am... είχα δουλίτσα γι' αυτό άργησα... τώρα ελπίζω να μην τύχει τίποτα αλλο για να παιτσουμε !!! ;p _ _ _ _ A _ _ 5 ευκαιρίες ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ναιιιι !!! εχει !!! (και απο μέσα βράζω.. γκρρρ) _ _ _ _ A _ Η 5 ευκαιρίες ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τι έγινε ρε παιδιά??? Δημητρούλα ??? (απαράδεκτοι ..) _ _ Ι _ A _ Η 5 ευκαιρίες ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ουν τσιντσάνο καμαριέρ ... (γκρρρρ ρε στην είπα την λέξη και το ξέχασα???) Ε _ Ι _ A _ Η 5 ευκαιρίες ..
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Π;;;;;;;;;;;;;;; χαχαχαχαχχαχα απλα ειμαι μεγαλος παίκτης.. το ξέχασες;
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 μμμμ...κρυάδες ... Ε Π Ι _ A _ Η 5 ευκαιρίες ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 αττενσιον πλιζ... το παρακάτω μήνυμα δεν προορίζεται στον Ηarkon αι ριπιτ δεν προορίζεται στον Ηarkon... ναιι επιταγή !!! οεοεοεοε ε, εντάξει .. αν και ντρέπομαι που το λέω.. τουλάχιστον για αυτην την λέξη σε παραδέχομαι γιατι την βρήκες χωρίς να κάψεις ουτε ενα γράμμα .. Μπράβο παιδακι !!! (ψιτ, να σου πώ όμως μην πάρει και το κωλί σου αερα επειδή είμαι κουρασμενη και δεν ξέρω τι λέω?!?!?!?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.