Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τι καταιφι ωρε;;; αφου δεν παει.. δεν εχει Ν μέσα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 εγω με Ν το ξέρω εντάξει ??????? αιντε... ας βάλει οποιος θελει λεξούλα... εγω εχω δουλεια... (ασε που κρατάω μουτρα στον μισητότατο που δεν με χαιρετισε χθες το μεσημερι ...οοοοριστε ... :p)
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 α????? β? Γ? λέξη... _ _ _ _ _ _ 6 ευκαιρίες καλή επιτυχία σε μένα. καλά καψίματα σε σας τι λες ωρε φρου2 που δε χαιρέτησα...
χάπι Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τι καταιφι ωρε;;; αφου δεν παει.. δεν εχει Ν μέσα... φάτο τώρα κι εσύ... Που ψάχνεις και ν !... :-P (αχ νά'χα ένα παγωτό... Έστω ένα κα(ν)ταϊφι !)
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 τι λες ωρε φρου2 που δε χαιρέτησα... ναι μωρεε το ξέεεερω ... να μην σε εκνευρίσω όμως λιγάααακιιιι ??? για ριξε ενα Α ωρε μαν ...
χάπι Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 α?????β? Γ? λέξη... _ _ _ _ _ _ 6 ευκαιρίες καλή επιτυχία σε μένα. καλά καψίματα σε σας τι λες ωρε φρου2 που δε χαιρέτησα... "Σας χαιρέτησα ? Δε σας χαιρέτησα !...":mrgreen: έχει ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Χαρκονότατε ?
χάπι Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ααααααααααααααααααχαχαχα χαπι !!!!!!!!!!!! γουστάρεις κι εσύ παλιές καλές ελληνικές ταινίες Φρου ?
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 με το καλημέρα 2 ζονγκ! _ _ _ _ _ _ 4 ευκαιρίες οχι: Α,Ι, και οτι άλλο πειτε σιγα μη το βρήτε γιατι ειμαι ραπερ και ...τρωω παγωτο! γουστάρεις κι εσύ παλιές καλές ελληνικές ταινίες Φρου ? αμα γουσταρετε τέτοιες δειτε το "Η Γυνη να Φοβήται τον Άνδρα" και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας εκτός από το τέλος η υπόλοιπη ταινία είναι ύμνος! άντε μη σας πατήσω κάτω σα σαρδέλες! κουμπαρομπεμπέκες! φοραδοφόραδες!
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 γουστάρεις κι εσύ παλιές καλές ελληνικές ταινίες Φρου ? ολες εκτος απο Βουγιουκλάκη (μπλιαξξξ ) Καρεζη ρουλζζζζζζζζζζζζζζ !!!!! γεια σου Στελιο ποτε ήρθες? λοιπον ρίχω ιδεα.. θετε να ανοιξουμε ενα thread με ατάκες απο Ελληνικό κινηματογράφο ? Να λεει δλδ κάποιος μια ατακα και να ψαχνουν οι αλλοι απο ποια ταινια ειναι ?? αμα γουσταρετε τέτοιες δειτε το "Η Γυνη να Φοβήται τον Άνδρα" και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας εκτός από το τέλος η υπόλοιπη ταινία είναι ύμνος! άντε μη σας πατήσω κάτω σα σαρδέλες! κουμπαρομπεμπέκες! φοραδοφόραδες! κυρια Ξι Παπαμήτρου... κυρια Ξι Παπαμήτρου... μην κρύβεστε πισω απο την κουρτινα, ελατε να φιληθουμε, να αγκαλιαστουμε ... !!! αααααχαχαχχααχ!!! απο τις αγαπημένες μου καθως και το Τζενη -Τζενη ... Παπαγιαννοπουλος με γαματο χαμογελακι κοιτα το εικονοστασι ..κανει την προσευχη του : σ΄ευχαριστω Παναγιτσα μου μπλα μπλα... (φωναζει απο μεσα η Ματίνα ...παραμιλάς ???) Συνοφρυώνεται αυτος ...αααασε μας ρε Ματινα ... εγω σας ενοχλω οταν κανετε την προσευχή σας ... οοοοοοοοοοοο και ξαναγυρνάει στο εικονοστάσι με την ιδια φατσα οπως πριν (χαμογελακι) και συνεχιζει... σ΄ευχαριστω παναγιτσα μου...
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ολες εκτος απο Βουγιουκλάκη (μπλιαξξξ )Καρεζη ρουλζζζζζζζζζζζζζζ !!!!! γεια σου Στελιο ποτε ήρθες? λοιπον ρίχω ιδεα.. θετε να ανοιξουμε ενα thread με ατάκες απο Ελληνικό κινηματογράφο ? Να λεει δλδ κάποιος μια ατακα και να ψαχνουν οι αλλοι απο ποια ταινια ειναι ?? κυρια Ξι Παπαμήτρου... κυρια Ξι Παπαμήτρου... μην κρύβεστε πισω απο την κουρτινα, ελατε να φιληθουμε, να αγκαλιαστουμε ... !!! αααααχαχαχχααχ!!! απο τις αγαπημένες μου καθως και το Τζενη -Τζενη ... Παπαγιαννοπουλος με γαματο χαμογελακι κοιτα το εικονοστασι ..κανει την προσευχη του : σ΄ευχαριστω Παναγιτσα μου μπλα μπλα... (φωναζει απο μεσα η Ματίνα ...παραμιλάς ???) Συνοφρυώνεται αυτος ...αααασε μας ρε Ματινα ... εγω σας ενοχλω οταν κανετε την προσευχή σας ... οοοοοοοοοοοο και ξαναγυρνάει στο εικονοστάσι με την ιδια φατσα οπως πριν (χαμογελακι) και συνεχιζει... σ΄ευχαριστω παναγιτσα μου... κι εμένα η 2η αγαπημένη μου είναι εγώ τρελένομαι εκεί που κάνει ομιλία για Γκόρτσο! αααα εγώ δε θέλω να σας επιρρεάσω αλλά όποιος ψηφήσει Γκόρσο!!!... ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 αφου εισαι και τρελός ράπερ για δωσε ενα ΥΟ !!!! Ρ εχει ??????????????
Harkon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 _ _ _ _ _ _ 3 ευκαιρίες οχι: Α,Ι,Ρ σορρυ για το delay
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 never mind ... (καλύτερα που έλειπε... και που ήρθε? τι κατάλαβα? αστα διαλα... μαθανε όλοι τα κόλπα μου πιααα... ) ooooooooooooo εχει μι-ση-το-τα-τε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.