Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!! βάλε καμιά άλλη >5 γράμματα να παίξουμε κανονικά! :P
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!! σορρυ κιόλας αλλά αυτο να το εκλάβω ως σεξουαλική παρενόχληση ??? αχαχαχχααχα!!! ασε με , δεν βάζω άλλη λέξη, παω να τσακωθώ με τον άλλον που λεει να παρει δωρο η κοπελα πλαστικουρες ...παπαπα ειναι και ανθυγιεινα :p
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 LOL !!! αλήθεια πως μπορεί κάποιος να παρενοχληθεί από αυτό; ας βάλει όποιος θέλει λοιπόν...
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 χαχαχαχα Harkon !!! μακια και καλή συνέχεια ...την κάνωωωωω byeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!
glougr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 άστα να πάνε μαν..... πολύ δουλειά μέχρι τώρα !!! _ _ _ _ _ _ _ _ Ναι: Οχι:A 4 λέμε !!!
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 χαμος ε;;; τι να κανουμε... οταν γερασουμε κ βγουμε στη συνταξη θα μπορουμε να παιζουμε κρεμαλα πιο ευκολα Ο έχεις;
glougr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 το θέμα είναι ότι θα γεράσουμε πριν την ώρα μας.....από τώρα έχω περίεργη πίεση (χτυπάω 14 και 15) και τα μαλλιά μου έχουν πάρα πολλές άσπρες τρίχες......τελικά για ποιούς δουλεύουμε ? _ _ _ _ _ _ Ο _ Ναι:Ο Οχι:A 4 λέμε !!!
glougr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 αγάπη μου τα πάντα έχω για σένα ... και σε πολλή καλές τιμές E _ _ _ _ _ Ο _ Ναι:Ο, E Οχι:A 4 λέμε !!!
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 εγω νομίζω πως πολλοί δε θα ζήσουμε για να γίνουμε συνταξιούχοι.. θα τα πουλήσω όλα καμιά μέρα να αγοράσω καμιά καλύβα με τζάκι στο βουνό να κάνω φάρμα + χωράφια να μην έχω ανάγκη κανέναν Σ έχεις;
glougr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 maaaaaaaaan το έχω σκεφτεί άπειρες φορές ! και έχω και τον χώρο να το κάνω lol θα σου έλεγα να πηγαίναμε μαζί αλλά μετά το Broadback mountain ή όπως αλλιώς γράφετε θα μας παρεξηγήσουν και Σ έχουμε λέμε ! E _ _ _ _ I Ο Σ Ναι:Ο, E, Σ, I Οχι:A χάπι μωρό μου ότι λες έχω ! ανοιχτό βιβλίο είμαι για σένα αγάπη μου ! 4 λέμε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.