Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 έεεεελα βρε μισητόοοοτατεεεεε (με νάζι) ... δρακάκι δεν ειναι ουτε γύρη... πάμε γραμματακια.. (οχι σαν αυτα του μισητού, τα ααάαλλα , τα σωστα εσυ !!! ) _ Y _ Η 3 ευκαιρίες νννγκουβάς : Λ, Τ
Thisamenis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 αυτές οι μικρές λέξεις είναι οι χειρότερες θα πω το Ρ
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ουτε ουτε !!!!! οεοεοεοεοε !!! να σου πω, θα αρχισω να καιω και λεξουλες τωρα.. αιντε πες γράμμα μην αρχισω να τα παιρνω.. (ξέρω, ξέρω ανατρίχιασες... ) δρακακι το ξέρω, γι' αυτο την εβαλα για να παιδεψω τον μισητότατο, του το χρωσταω... ) Παντως τωρα την θεωρω πολυυυ ευκολη, εχετε βρεί γραμματα κλειδια ... Ρ δεν εχω παντως ... _ Y _ Η 2 ευκαιρίες νννγκουβάς : Λ, Τ, Ρ
Thisamenis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 δηλαδή το Ρ δεν είναι;;; θα φρικάρω..... θα αρχίσω να βγάζω καπνούς :Ρ
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 λέω ΝΥΞΗ και αν δεν είναι βάλε το Ν γκρρρρρρρρρρ τι λέξεις ειναι αυτές!!! σε μισω σε μισώ!
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ηarkon μακια !!! δεν ειναι... δεν ειναι !!! δρακάκι αν είναι να βγάλεις καπνους με μενα, στις λέξεις του μισητου τι θα κάνεις? θα φας την πριγκιπισσα??? _ Y _ Η 1 ευκαιρία νννγκουβάς : Λ, Τ, Ρ, Ν
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ουτε Γ εχει .. αλλα δίνω αλλη μια ευκαιρία γιατι ειμαι καταπληκτικός τυπος οπως ειναι γνωστό και γιατι ο γλουγλουκος τωρα μπηκε και δεν ειδε τι εχετε πει ως τωρα... _ Y _ Η λε πουλ νννγκουβάς : Λ, Τ, Ρ, Ν, Γ
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 τι εγινε μισητότατε???? νευράκια νευράκια ??? ΕΥΧΗ ηταν η λέξη !!! ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
Thisamenis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 χα χα πολύ ωραία τόσο κοινή λέξη και δεν την βρήκαμε ....
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ η δικιά σου έπιασε πάντως και δεν την βρήκα!!! λέξεις είναι αυτες;;;;;;; αντε ευχ...ήσου!! :P:P
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 LooooooooooooOOOOOOOOOOOOooooooL με μισεις και πολυ μ΄αρεσει αγαπητέ(?) αλλα για να δεις τι καλή που είμαι σου παραχωρώ με μεγαλοψυχία την θέση μου και σου επιτρέπω να βάλεις εσυ μπας και γελάσει το πικραμένο σου χειλάκι ερμε... (για λίγο όμως γιατι ειναι θέμα λεπτών να την βρώ παλι χι χι)
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ΧΑ!!!!! και περιμένεις να δεχτώ;;;;;; για τί με πέρασες;;;; βάλε λέξη και γρήγορα!!!! με την προηγούμενη λέξη μ κόλλησες τραγουδάκι ωραίο "κααααανω μιαααν ευχήηη.. κτλ κτλ.."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.