Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 μέσα στο κλίμα γλύκας που επικρατεί...φέρε ένα Ω μωρή!!!!! LoooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooL !!!!!!
χάπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ούτε Ω έχει μΩρή Harkon !!! Αχ μωρΟ !!! ΕπιτέλΟυς ! _ O _ _ _ _ O _ _ O _ _ με 1 ! κουβάς αχρήστων : A, Τ, K, Ω Καλή επιτυχία !
Harkon Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 τι αγαπημένα που είμαστε μωρέ... αχουτο.. Υ. τώρα. και καφέ! μερακλίδικο. και παντόφλες.
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 τι αγαπημένα που είμαστε μωρέ...αχουτο.. Υ. τώρα. και καφέ! μερακλίδικο. και παντόφλες. εσυ ρουφα το αυγο σου και τουμπεκι μην σε βάλω αποψε να κοιμηθεις στο καλάθι του σκυλου, οοοοοοοοοοοοριστε μας ... ααα και οταν ερχεσαι φερε πέρκα, θα μαγειρέψω σήμερα ..
χάπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Αγαπάκι- αγαπάκι αλλά, έφυγες από τα γέλια με το μπινελίκι που μου πέταξε ο Harkon !... λοιπόν όχι ρε "αγαπάκι" ! Δεν έχει Σ και μας τελείωΣαν κι οι μαλάκεΣ Σήμερα ! :-P _ O _ _ _ _ O _ _ O _ _ με 0 ! κουβάς αχρήστων : A, Τ, K, Ω, Σ και καηκατε !:twisted: Αλλά, επειδή παίζει και το μωρό μου, ΙΣΩΣ δώσω άλλα 2 γράμματα !...
Harkon Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 εσυ ρουφα το αυγο σου και τουμπεκι μην σε βάλω αποψε να κοιμηθεις στο καλάθι του σκυλου, οοοοοοοοοοοοριστε μας ... ααα και οταν ερχεσαι φερε πέρκα, θα μαγειρέψω σήμερα .. ... .. .. [no comments] .. εσένα θα σε περιλάβω όταν έρθω σπίτι.. θα σε πατήσω κάτω σα σαρδέλα! άντε γιατί... παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω!!!! το μωρό σου να το ταίσεις κρέμα και να δώσεις το Υ που ζήτησα ευγενικότατα παραπάνω..
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 χαχαχαχαααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα βρε χαπακάκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαπιεεεε σ΄αγαπουωωωωωω ... .. .. [no comments] .. εσένα θα σε περιλάβω όταν έρθω σπίτι..θα σε πατήσω κάτω σα σαρδέλα! άντε γιατί... παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω!!!! οχι αγάπη μου... εγω δεν, μην.... παρεξηγησις.,,, εγω μια πλακίτσα εκανα... θέλεις πασά μου να σου φτιάξω πέρκα στο φούρνο με σως απο ανιθο και μελακι ετσι για να σε γλυκάνω ????
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 φρου- φρου πάρ' τα π@π@κια μου.... :-P δικα σου να΄ναι και οτι να΄ναι μοναδικη μου αγάπη !!!!
χάπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 δικα σου να΄ναι και οτι να΄ναι μοναδικη μου αγάπη !!!! πιπες ΠΙΠΕΣ ήταν τα λόγια Π' ΕΙΠΕΣ !...
Harkon Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 χαχαχαχαααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα βρε χαπακάκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαπιεεεε σ΄αγαπουωωωωωω φρου- φρου πάρ' τα π@π@κια μου.... :-P μπορώ να βλέπω;;; δε θα σας ενοχλώ... xaaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaa
χάπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 μπορώ να βλέπω;;; δε θα σας ενοχλώ... xaaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaa εμένα μ'ενοχλείς αλλά, τι να κάνω ? Αμα είσαι με τη φρου- φρου ... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.