Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 μπράβο τα παιδια !!! A _ I A _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιρίες
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 οχι γλουγλούκο μου, δεν εχει sorry ... (μπλιαχ κόλλησαμε απο τα σορώπια .... ) Σ????????????? ιεφτασιεεεεε !!! A _ I A _ _ _ _ _ Σ 4 ευκαιρίες οχι: Γ
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 έλα έλα ασε τις μαλαγανιές ... (με το φρου-φρούλα που ειπες πριν τωρα θελω φράουλες ... ) μπράβο Ηarkon !!! A _ I A _ _ O _ O Σ 3 ευκαιρίες οχι: Γ, K
glougr Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ένα Ν ??? φράουλες - γάλα και μέλι....όλα μαζί στο μπλεντερ...τέλειος χυμός
Harkon Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 I lay, looking at my hands I search in these lines I've not the answer κι εγώ τώρα που το λες θα θελα ενα παγωτό φράουλα σοκολάτα.. με λίγο ρίσκο λέω Δ.
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 χμμμ... δεν το εχω δοκιμάσει ποτε γλου !!! καλό μοιάζει αλλά θα συμφωνήσω πάραυτα με τον Harkon ... σο-κο-λα-τα αγαπη μου !!!! (γεια σου ρε Harkon ρισκαδορε !!!!) A Δ I A _ _ O _ O Σ 2 ευκαιρίες οχι: Γ, K, Ν
Harkon Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 I was born in another world strictly connected to a piece of my mind nothing more than a little land it is a small cradle where I'm a kid ευχαριστώ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 8 ευκαιρίες είναι λίγο δυσκολούτσικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.