χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 (να το πάρει το ποτάμι ? Άντε ! Να πάμε και σπίτια μας !)
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ζ για να καουμε κιολας κ να το πεις Δε θέλω απαισιοδοξίες !... Ζ _ _ Ο _ _ Ο _ Α με 2 όξω : Ε, I, Υ
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 πήρες το αλφάβητο με τη σειρά ή απλά πήρες μπρός ? Έλα μωρέ, ξεπέρασέ το που φύγαν οι αγάπες μας ! Θα παίξουμε οι 2 μας ! :-P Ζ H _ Ο _ _ Ο _ Α με 2 όξω : Ε, I, Υ (κάνε γρήγορα όμως ! Σε 5' φεύγω)
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 καλή χώνεψη μωρό μου ! Θα σε στεναχωρήσω όμως με το Κ... μπράβο χάρκον Ζ H Λ Ο _ _ Ο _ Α με 1 όξω : Ε, I, Υ, Κ (κάντε γρήγορα όμως ! Σε 3' φεύγω)
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αααααααχ αγαπημένε ! Πρέπει ! Με Τρομάζεις ώρες- ώρες... :-P Ζ H Λ Ο _ _ Ο _ Α με 0 όξω : Ε, I, Υ, Κ, Τ Σα να καήκαΤε μου φαίνεΤαι... παρότι με την επιλογή Τ καηκατε (προηγήθηκε της μαντεψιάς του Χάρκον), θα δεχτώ το καθυστερημένο "ζηλόφθονα" του Χάρκον και θα του πω ΕΥΓΕ !!! Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.