χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 _ α _ _ τ ε ρ α 1 ναι: Α,Τ,Ε,Ρ,Π οχι : Ο,Ι,Σ στο παραπάνω αναφέρεται η αγάπη μου φρου !
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αφου θα φύγετε αμφώτερες τι σας νοιάζει ποιος θα βάλει.. βάλε glougr και πες μου ποια ειναι να την βρω να μειώσουμε edit: καλά ντε μη με φάτε ένα λαθάκι έκανα .. το Π πήγε στην καλντέρα
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αφου θα φύγετε αμφώτερες τι σας νοιάζει ποιος θα βάλει..βάλε glougr και πες μου ποια ειναι να την βρω να μειώσουμε αμφΟτερες ;-) εγώ είπα: μπαινοβγαίνω !:oops:
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ααα τωρα το είδα χαπάκι (εμμ εσένα που σε νοιάζει ο γλουγλουκος προσέχεις κάθε του λέξη ..!!! :p Ηarkon είπαμε οχι το ζευγαράκι της Αγιας Παρασκεύης να μας καβαλήσει κιόλας... εσυ θα βάλεις λέξη.. είπα και ελάλησα ..!!!
glougr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Βάλε χάπι μου τότε γιατί εγώ ψιλοβαριέμαι !!! ή η φρου...φρου γιατι δεν βάζεις ?
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ααα τωρα το είδα χαπάκι (εμμ εσένα που σε νοιάζει ο γλουγλουκος προσέχεις κάθε του λέξη ..!!! :p Ηarkon είπαμε οχι το ζευγαράκι της Αγιας Παρασκεύης να μας καβαλήσει κιόλας... εσυ θα βάλεις λέξη.. είπα και ελάλησα ..!!! η λέξη μας νοιάζει όλους όμως και προσέχαμε ΠΟΛΥ τι έγραφε ο Χαρκον_ότατος !... (επειδή μαλλον το έχουμε βαρεθεί αυτό το παιχνίδι, παιζουμε τίποτα άλλο ?)
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ααααααααααααααααααααααααααα ??????????????????????????????
glougr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αααααααααααααα ? (εγω και η χαπι θα λεμε ενα γραμμα απο εδω και πέρα ) lol ¨ενα Κ παρακαλώ !
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 συγκεντρώσου λατρεμένε μου πρίγκηπα (τι λεω παλι ο άνθρωπος?!?!?!) !!! Δε θα είναι πάλι "καλντέρα" η λέξη ! :-P
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 σας φιλώωωωωωω και την κάνω !!!!!!!!!!! μάκια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.