χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ααα εγω τον θέλω τσίτες... κάνε εσυ αγκαλίτσες με τον γλουγλουκο σου και ασε τον μισητότατο να ακονίζει τα σπαθιά του, οοοοριστε ... :p ΑΑΑΑΑ... Με συγχωρείτε ! Καθένας στο κρεβάτι του κάνει το δικό του κουμάντο. Δεν ήθελα να παρέμβω στα ενδοοικογενειακά σας !
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 _ Ο _ Α _ Α _ 1 last chance Ναι: Ο,Α Οχι: Σ,Τ,Ρ,Λ,Ν ναι μωρέ απλά μ' αρέσει να σας την λέω για να σας πικάρω όπως τώρα που θα χάσετε ας πούμε.. αλλά αφού θέλετε χαλαρώτις ... let it be.. edit: axxaxaxaxxaxaxaax fru2 μην είναι ξένη λέξη μόνο !...:twisted: (το έχεις ξανακάνει με το "ΚΑΣΚΟΛ" !)
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 έχει Ν ??? συνέχιζω να τρέχω φρουφρου ! Στα μεσοδιαστήματα ! κουράγιο μανάριον !!! εγω θα σε σκέπτομαι καθώς θα στρίβω χαλαράααα το τσιγαράκι μου και θα απολαμβάνω βασανιστικά τον γαλλικό μου !!! χε χε!!! (τι σκύλα θεε μου ???)
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 εκάησων!!! ΦΟΒΑΜΑΙ ήταν η λέξη νιου ουάν _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ πάρτε μια εύκολη με 5 ευκαιρίες
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 χαπακάκι μου 5-4 το σκόρ... μας φτάνουν τα βρωμόπαιδα ... γιααα δωσε ενα Μ μισητότατε μου !!!
glougr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 και εγώ μια από τα ίδια αλλά φραπε χαπι μόνο εσύ και η μανια τρέχετε σήμερα και ένα Κ !!!
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 _ _ _ _ _ _ _ κ _ _ _ _ _ _ α πάρτε μια εύκολη με 4 ευκαιρίες ναι: Α,Κ οχι: Μ
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 η μανια είναι μηχανικός ? έχει Ε ????????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 και εγώ μια από τα ίδια αλλά φραπε χαπι μόνο εσύ και η μανια τρέχετε σήμερα και ένα Κ !!! εγω φραπέ μετα, τωρα ακόμα κρυώνω η μάνια τουλάχιστον είναι όξω και οχι μέσα να την τρώει η μαρμάγκα... δωστε παρακαλώ και ενα σσσσσσσσσσ !!!
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ε _ _ _ ε _ _ κ _ _ _ _ _ _ α πάρτε μια εύκολη με 4 ευκαιρίες ναι: Α,Κ,Ε οχι: Μ
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 εγω φραπέ μετα, τωρα ακόμα κρυώνω η μάνια τουλάχιστον είναι όξω και οχι μέσα να την τρώει η μαρμάγκα... μπα ! Και μέσα κι όξω τρέχω... (εξαρτάται τη δουλειά) έχει ΤΤ ???
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 μπα ! Και μέσα κι όξω τρέχω... (εξαρτάται τη δουλειά) έχει ΤΤ ??? α ναι μωρε ξεχασα ... αααβιαστα, αααγαλμα εχέμυθα στον χώρο σας κτλ κτλ... χο χο χο !!!
mania83 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 καλημέρα!!!!βρήκα ευκαιρία και ένα νετ καφε δίπλα στην πλατεία που ρίχνουμε μπετα και είπα να σας κάνω παρέα!!!!!πως είστε? πάντως με τετοιο αέρα που έχει εδώ σήμερις εσείς στη ζεστούλα του γραφείου μια χαρά είστε!!!! με την ευκαιρία να πω ένα Ρ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.