Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 καλημέρα και από μένα δημοκρατικά όπως πάντα μιας κ δεν έχει βάλει κανείς (πεκινουά κτλ) βάζω εγώ _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιρίες καλή επιτυχία (σε εμάς) εσείς καλά καψίματα άντε άντε βρείτε κι εσείς κανένα γραμματάκι..
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 έχει Ο ??? (βρε Χαρκον_άκο είπαμε : MAKE LOVE NOT WAR !)
glougr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 καλά λοιπόν ! ένα Α για μένα παρακαλώ ! harkon άκουσες whinehouse
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 _ Ο _ Α _ Α _ 5 ευκαιρίες Ναι: Ο,Α Οχι: - @glougr: όχι, έχεις κάτι να μου προτείνεις να ακούσω από την Whinehouse ή να βρω όποιο να 'ναι; @χαπι: πως γίνεται αυτό; σε βλέπω εκεί με τα πιστόλια έτοιμη να τραβήξεις και δε μπορώ να αφήσω το δικό μου
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 έχει και Σ ????????????????? (τα εργαλεία δουλεύουν μόνο όταν χρειαστεί ... Το να είσαι ετοιμοπόλεμος δε σημαίνει ότι είσαι και φιλοπόλεμος ! ;-)) ΚορακαΣ ???????????
glougr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ένα Τ ... όλα ωραία είναι αλλά διαλεγμένα το rehab , το back to black και το i am no good καλημέρα χαπι μου
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 μισητότατε καλημέρα !!! αγαπη της καλημερα και σε σένα !!! χαπακι νομιζα οτι ετττρρρεεεχχχεεςςςς και τώρα ξαναμπήκα !!! οκ! είμαστε σε καλό δρομο !!!
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 _ Ο _ Α _ Α _ 3 ευκαιρίες Ναι: Ο,Α Οχι: Σ,Τ σαφώς και δεν σημαίνει πως είσαι φιλοπόλεμος, αλλά τώρα... είμαστε σε κατάσταση όπως είπες.. "όταν χρειαστεί" εκτός και αν παραιτείστε. εδιτ: οκ θα τα τσεκάρω γλου. καλημέρα φρου2
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ένα Τ ... όλα ωραία είναι αλλά διαλεγμένα το rehab , το back to black και το i am no good καλημέρα χαπι μου καλημέρα γλου γλου μου !
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 κανένα Ρ _ Ο _ Α _ Α _ 3 ευκαιρίες Ναι: Ο,Α Οχι: Σ,Τ,Ρ
χάπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 έχει Ν ??? (Χάρκον ένα παιχνίδι είναι ! Χαλλλλλάρωσε δικέ μου !...) συνέχιζω να τρέχω φρουφρου ! Στα μεσοδιαστήματα !
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 έχει Ν ??? (Χάρκον ένα παιχνίδι είναι ! Χαλλλλλάρωσε δικέ μου !...) συνέχιζω να τρέχω φρουφρου ! Στα μεσοδιαστήματα ! ααα εγω τον θέλω τσίτες... κάνε εσυ αγκαλίτσες με τον γλουγλουκο σου και ασε τον μισητότατο να ακονίζει τα σπαθιά του, οοοοριστε ... :p
Harkon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 _ Ο _ Α _ Α _ 1 last chance Ναι: Ο,Α Οχι: Σ,Τ,Ρ,Λ,Ν ναι μωρέ απλά μ' αρέσει να σας την λέω για να σας πικάρω όπως τώρα που θα χάσετε ας πούμε.. αλλά αφού θέλετε χαλαρώτις ... let it be.. edit: axxaxaxaxxaxaxaax fru2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.