glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 και ένα Ι αγαπη μου πάω να γράψω κρετίνος στο όξω ! φρου μωράκι μου έλα και εσύ ! όλες οι καλές χωράτε στην αγκαλιά του γλου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 εγω δεν είμαι καλή γλου ... και έτσι και αλλιώς εγω δεν εχω πρόβλημα να σε μοιράζομαι απλά εσυ δεν θα έχεις μάτια για άλλη... :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 από μένα αγκαλίτσα ΜΟΝΟ από κοντά ! Εδώ μέσα κόβω παιδικά κΩλάκια λέμε ! ;-):-P _ A Λ _ _ _ _ _ Ο Σ με 0 ! όξω : K, Ρ, E, Τ, Ω ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΗΚΑΤΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΘΑ ΔΟΣΩ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΗ ! (Ω ΝΑΙ !) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 πες την ρε χαπι την λέξη (καμια κουλή θα ειναι πάλι :p) για την αγκαλίτσα απλά ειδοποία για να εχω κάνει μπάνιο οκ ???? χε χε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 τότε βάλε το Ι που είπα ! φρου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 και ένα Ι αγαπη μουπάω να γράψω κρετίνος στο όξω ! φρου μωράκι μου έλα και εσύ ! όλες οι καλές χωράτε στην αγκαλιά του γλου ! :lol: :lol: Γράψε το ΚΡΕΤΙΝΟΣ με μεγάλα και μπολντ κι άντε στη φρουφρου σου να σου βγάλει τα μάτια γιατί εμένα μ'έχασες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 τι φρου ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Άντε ντε ! _ A Λ _ _ _ I _ Ο Σ με 2 ! όξω : K, Ρ, E, Τ, Ω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ν ????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Α γειά σου ! _ A Λ _ _ _ I Ν Ο Σ με 2 ! όξω : K, Ρ, E, Τ, Ω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 γιατί βρε αγαπούλα μου....είναι γνωστό ότι 2 μισθοί σε ένα σπίτι δεν φτάνουν....ε εμείς θα έχουμε τρεις ! Π ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 χαλυβδινος ??? εγω θελω τον μισητότατο μου, αμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ΜΠΡΑΑΑΑΒΟ φρουφρού !!! Εντάξει γλου γλου μου, αρκεί ο 3ος να είναι αντρικός ! 8-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 σοβαρα ρε χαπι αυτό ηταν ?????????????? ζζζζζζζζζζζζζζντουπ ... θενκ γκαντ αι αμ κλεβερ !!!! χε χε!!! και το σκορ γίνεται 5-2 ??? για πάμε λοιπόν !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιριες γκουντ λακ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 θενκ μι ! Άι γκέιβ γιου α σέκοντ σοτ ! ;-) για πάμε.... έχει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ???????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.