glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 loooool sorry παδιά ! αλλά από τις 4 και μετά που με πήραν κάτι φίλοι μου τηλέφωνο να μου πουν οτι τα πίνουν κοντά στο σπίτι μου δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ ! ούτε το άλλο μισό που επειδή έχασε τον ύπνο της άρχισε την κρεβατομουρμούρα για τους ανώμαλους φίλους μου !!!! ΑΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ λοιπόν !!! και ένα ΑΑΑΑΑΑΑ παρακαλώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ναι οπως θα ειχε και ααααλλο ενα Ε στην κατάληξη ξεχασιαρη γκλου που μου την λες κιολας :p Σωστόοοοοοο κι αυτό ! :wink: ένα Α για την "κΑρντιΑ" μου ! :-P _ A _ _ _ _ _ _ _ _ με 5 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 και γιατι δεν πήγατε και εσείς ??? :p δωσε και ενα σσσσ ρε χαπακι (τους σκίζουμε και σημερα !!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 και ένα Κ παρακαλώ μωρό μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ευχαρίστωςςςςςςςςς _ A _ _ _ _ _ _ _ Σ με 5 ! και ένα Κ παρακαλώ μωρό μου ! αααααααααχ δε θα μπορέσω γλουγλούκο μου ! _ A _ _ _ _ _ _ _ Σ με 4 ! όξω : K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ένα Ρ ψυχή μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ούτε ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρρρρρρρρρρρρρρρρρρΡΡΡΡΡΡΡΡΡ (<γατί που το τρίβουν) έχω μανάρρρΡΡΡΡΡΡΡΡρρρρΡΡΡΡΡΡΡΡι μου ! _ A _ _ _ _ _ _ _ Σ με 3 ! όξω : K, Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ο???????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Άντε γεια σΟυ ! _ A _ _ _ _ _ _ Ο Σ με 3 ! όξω : K, Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 καλά .... ένα Ε τότενες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 γλου-γλου αγαπούλα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ! _ A _ _ _ _ _ _ Ο Σ με 2 ! όξω : K, Ρ, E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Λ ???????????????? ελα ρε ο γκλου και η χαπι κανουν αγκαλιτσες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 που να συγκεντρωθώ αφού έχω εσένα συνέχεια στο μυαλό μου T ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ΣυγκενΤρώσου λέμεεεεε... Εσύ γιατί πειράζεσαι φρουφρου (επιτέλους ήρθες !) που κάνω αγαπούλες με το γλου-γλου μου ?!?!?! _ A Λ _ _ _ _ _ Ο Σ με 1 ! όξω : K, Ρ, E, Τ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 χαπακιεεεε σ΄αγαπουωωωω !!! χχαχαχαχαχα!!! θελω και εγω αγκαλίτσες και ενα Ω παρακαλώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.