mania83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 για δες καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ουπςςςςςςς I did it..........:oops: επειδή εισαι καλή και δίκαιη κάνεις πως δεν το είδες......ε; και μας δίνεις ενα "Μ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mania83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ναι μωρέ καλή είμαι αλλά το Μ δεν μπορώ να το παραβλέψω! Α _ _ _ _ _ Σ _ Α 2 ευκαιρίες si:Α,Σ no:Π,Ι,Ρ,Μ για πες μας αφανις εσύ στη μάχη μας ποιό μέρος πέρνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 μμμ....ποιος κερδίζει;;; 8-) "Τ"?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 με μας θα ειναι ο Αφανης ειμαι σι-γου-ρη !!!! (σορρυ μανια αλλα βοηθουσα με μια δηλωση πιο πανω ) για ριξε ενα Τ πλιζζζζ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ένα Κ μανια πλιζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mania83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 α έτσι χάρηκα!!!! δεν πειράζει φρου το θέμα είναι όχι ποιος κερδίζει αλλά ποιος έχει δίκιο(!) Α _ _ _ _ _ Σ Τ Α 1 ευκαιρία si:Α,Σ,Τ no:Π,Ι,Ρ,Μ,Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ο;;;;;;;;;;;;;;; δεν εχω κανενα προβλημα να χανω οταν γινεται δικαια... θες 3-0 εστω κ ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 με μας θα ειναι ο Αφανης ειμαι σι-γου-ρη !!!! (σορρυ μανια αλλα βοηθουσα με μια δηλωση πιο πανω ) για ριξε ενα Τ πλιζζζζ !!! μμμμμ......οκ...αντε αφού είχαμε και οι 2 εμπνευση για "Τ".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mania83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 έλα τώρα και καλά υπεράνω Α _ Ο _ _ _ Σ Τ Α 1 ευκαιρία si:Α,Σ,Τ no:Π,Ι,Ρ,Μ,Κ πάλι θα φύγω οπότε φρου ξέρεις εσύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ....i take the risk........ ........"Ε".............???????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 αφανης εισαι αγοράκι η κοριτσάκι ??? γιατί παίζουμε αγορια vs κορίτσια για την ώρα (πήγαμε να τουμπάρουμε τον γκλού να ερθει με το μέρος μας σαν άλλες ερινειες αλλά ο σκληρός πολεμιστης Harkon τον έσυρε παλι πισω στο δικό τους στρατώνα) !!! Ηarkon ok μην στεναχωριέσαι και με το 2-0 εμείς ευχαριστημένες είμαστε (τωρα και εγω σ' αγαπάω !!! γουτσου γουτσου μωρεεε !!! ok Mανια, αναλαμβάνω καθήκον!!! (το game ομως χαλάει γαμωτο... μια γυναίκα να μείνει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 χαχαχαχαχαχαχα - μη! γαργαλιέμαι! σεμναααα είσαι ωχτρός!!!! Υ έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 αααα....boys vs girls ειναι η μάχη..........;!;!;!;!..... θα προσχωρίσω και εγω στα "αγορακια" αν ειναι έτσι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 αααα....boys vs girls ειναι η μάχη..........;!;!;!;!..... θα προσχωρίσω και εγω στα "αγορακια" αν ειναι έτσι....... ε και τι ???? μόνη μου ??? δεν παλευεται το θέμα !!! κανα κοριτσι ρεεεεε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.