Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 lol .. η φρου που έδινε τ(σ)ιπς πέθανε γκλού (μα τι μαλαγάνας θεέ μου ???) είναι να μην μου πατήσεις τον κάλο εμένα :p Ε Π I Σ Υ _ Α _ Η 1 ευκαιρία ναι:Α,Π,Η,Υ,Ε,I,Σ οχι:Ο,Κ,Λ,Ξ,Τ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 επισύναψη λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 κλαπ κλαπ κλαπ γκλου !!!! δικιά σου (πείτε ρε παιδες κανα καλό μερος να παω να λιαστώ (λέμε τώρα) το μεσημέρι η κέντρο η παραλία ???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 τι εννοείς να λιαστείς....με καφέ ? θανκς....είμαι και άλλα εκτός από μαλαγάνας _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ναι: Όχι: 5 ευκαιρίες Πάμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 πλάκα μας κάνεις;; με τον πονο μας παίζεις; αν εχεις τη δυνατοτητα να πας παραλια εννοείται καλυτερα απο οποιοδηποτε κέντρο. μπράβο glougr! έτσι να μην πάρουν κεφάλι τα κορίτσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 οκ παραλία τότε αλλά που ??? τα βαριέμαι κατι Oστρια, Εν πλω, Vive Mare κτλ κτλ... το Skippers ξερετε αν ειναι ανοιχτό? η καμια άλλη ιδεα ?? για βάλε και ενα Σ ρε γκλού και σβέλτα να' ουμε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 πάρε καλή παρέα και αράχτε σε βραχάκια ή και στην αμμουδιά ή κανά παγκάκι μπροστά στη θάλασσα. έχουμε Α glougr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ναι Harkon το σκέφτηκα και εγω αυτο, αλλά μου κάνει τρε ρομαντίκ και δεν μου αρέσουν οι γυναίκες ρε γαμωτο.... ρε συ οταν ανοιγει ο καιρός επειδή ειμαι κοντα, περνάω απο το σπιτι βάζω μαγιό και τσουπ να΄μαι με την φραπεδιά μου (η την μπυρίτσα μου) στις ξαπλώστρες !!! (ζήλεψες ???? χε χε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 έχω Α αλλά δυστυχώς έχω και Σ πάνε σούνιο ! _ _ _ _ _ A _ _ _ _ _ _ Σ Ναι: Α, Σ Όχι: 5 ευκαιρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δεν ειναι θέμα μόνο "ρομαντικ" και δεν πρέπει να σου αρέσουν οι γυναίκες για να το κάνεις. τέσπα όπως το νιώθει ο καθένας. και τι δε θα δινα για να είμαι τώρα μπροστά από τη θάλασσα προσκυνώ το "δυστυχώς" σου glougr! Ο έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 lol Kοματάρα πάντως η καινούργια ζάλη _ _ _ _ _ A _ _ _ _ _ _ Σ Ναι: Α, Σ Όχι:Ο 4 ευκαιρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δυστυχώς.. Η έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 δεν ειναι θέμα μόνο "ρομαντικ" και δεν πρέπει να σου αρέσουν οι γυναίκες για να το κάνεις. τέσπα όπως το νιώθει ο καθένας.και τι δε θα δινα για να είμαι τώρα μπροστά από τη θάλασσα προσκυνώ το "δυστυχώς" σου glougr! Ο έχεις; Nαι βρε και εγω πλάκα έκανα, σιγα μην κόλλαγα σε τέτοια πράγματα, ε-λε-ος! τελικά θα κατέβω Μοναστηράκι για βόλτα και καφέ γιατι αν είναι να πάω παραλία θα πρέπει να περιμένω την φίλη μου 1 ωρα για να κατέβει... για ρίξε και στον σιδηρόδρομο που έβαλες για λέξη γκλου και ενα Μ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ΟΚ λοιπόν !!! _ _ Μ _ _ A _ _ _ _ _ Η Σ Ναι: Α, Σ, Η, Μ Όχι:ο 4 ευκαιρίες τι θα κάνεις στην γειτονιά μου Φρού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 βάλε και ενα Τ τώρα και σώπα (εεε πως με είδατε ??? ) που μένεις γκλού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.