Προς το περιεχόμενο

Κρεμάλα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηarkon Βασικα εμενα να λυπασαι διοτι εκεινοι αποφασιζουν... κοιτα πως εχουν τα πραγματα, η κεντρικη μηχανογραφηση μας ειναι ισπανια και εγω ειμαι η υπευθυνη μηχανογραφησης στη ελλαδα... εκεινοι περνουν τις αποφασεις κ εμεις (εγω) εκετελουμε... για αυτο εμενα να λυπασαι κ οχι αυτους...

ακι την λεξη που εβαλες, ναι εκανα μισο γυμνασιο και ολο το λυκειο ελλαδα αλλα... δεν την θυμαμαι... κ τοσο καλα ελληνικα δεν ξερω ειμαισ ε μετριο επιπεδο... δεν εχω καταπιει Μπαμπινιωτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
κασκόλ είναι

βάζεις φρου

εσύ αλλάζεις τις ρυθμίσεις στους routers, dns,ip's κτλ;

φτου εγραψα το κασκολ με ωμεγα...

ρυθμιζω-ελεγχω κτλ routers, pc's, printers, communication lines, telephone lines, networks (dsn, wins, proxy, dhcp, ip's, terminal service connections ή αν ειναι Citrix...) και αλλα... ενας πανικος κοινως... ειμαι γενικα υπευθυνη για ολη την μηχανογραφηση στην ελλαδα... (θεσσαλονικη, Αθηνα, (και τωρα) Ροδο...

ευχαριστώ Χαρκον, αλλά νομίζω η κατ το είπε πρώτη !!! :)

εσυ το εγραψες σωστα ομως... εγω το σκοτωσα λιγο.... χε χε...

και ετσι το δικαιο ειναι εσυ να βαλεις!!!;-)

φτου εγραψα το κασκολ με ωμεγα...

εσυ το εγραψες σωστα ομως... εγω το σκοτωσα λιγο.... χε χε...

και ετσι το δικαιο ειναι εσυ να βαλεις!!!;-)

ναι, αλλά αν δεν γράφαμε και μιλάγαμε εσυ θα το έλεγες πρώτη και εγω δεν θέλω να σε εκμεταλλευτω μ΄αυτον τον τρόπο απο ενα τυπογραφικό σου λάθος ...!!! [ μου φαίνεται και οι 3 (εγω ειμαι φρου Χ2 γι΄αυτο λεω 3) βαριόμαστε να βάλουμε λέξη χε χε ... :P :p :P :p ]

όπως το είπε η κατ είναι, βάζεις φρου

πω ρε συ κατ τότε πραγματικά καλό κουράγιο.. πολλά δε σου έχουν βάλει να κάνεις;;; μπράβο σ πάντως που τα καταφέρνεις. καλή δύναμη

harkon βρες είναι πολύ καλή η τύπισα .... και είναι και 19 χρονών και γράφει και τους στοίχους μόνη της.....λίγο αλοολική για αυτο και τα περισσότερα μιλάνε για αλκοόλ....anyway μόλις γύρισα από το ΚΑΤ ... ραγισματάκι τελικά στο χέρι !!!!

ένα Κ ?

ωχ ... ελα ρεεε ??? περαστικα γκλου :) παρε και ενα Κ .. (και σου είπα να μην βάζεις το δάχτυλο στην μύτη θα στο σπάσω εσυ ... :P :p :P

_Κ _ _ _ _ _ _ _

2 ευκαιρίες και καλό βόλι !!!

bin: A, I, Ο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...