kattistt Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ηarkon Βασικα εμενα να λυπασαι διοτι εκεινοι αποφασιζουν... κοιτα πως εχουν τα πραγματα, η κεντρικη μηχανογραφηση μας ειναι ισπανια και εγω ειμαι η υπευθυνη μηχανογραφησης στη ελλαδα... εκεινοι περνουν τις αποφασεις κ εμεις (εγω) εκετελουμε... για αυτο εμενα να λυπασαι κ οχι αυτους... ακι την λεξη που εβαλες, ναι εκανα μισο γυμνασιο και ολο το λυκειο ελλαδα αλλα... δεν την θυμαμαι... κ τοσο καλα ελληνικα δεν ξερω ειμαισ ε μετριο επιπεδο... δεν εχω καταπιει Μπαμπινιωτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 κασκόλ είναι βάζεις φρου εσύ αλλάζεις τις ρυθμίσεις στους routers, dns,ip's κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κασκωλ ειναι? ευχαριστώ Χαρκον, αλλά νομίζω η κατ το είπε πρώτη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 κασκόλ είναιβάζεις φρου εσύ αλλάζεις τις ρυθμίσεις στους routers, dns,ip's κτλ; φτου εγραψα το κασκολ με ωμεγα... ρυθμιζω-ελεγχω κτλ routers, pc's, printers, communication lines, telephone lines, networks (dsn, wins, proxy, dhcp, ip's, terminal service connections ή αν ειναι Citrix...) και αλλα... ενας πανικος κοινως... ειμαι γενικα υπευθυνη για ολη την μηχανογραφηση στην ελλαδα... (θεσσαλονικη, Αθηνα, (και τωρα) Ροδο... ευχαριστώ Χαρκον, αλλά νομίζω η κατ το είπε πρώτη !!! εσυ το εγραψες σωστα ομως... εγω το σκοτωσα λιγο.... χε χε... και ετσι το δικαιο ειναι εσυ να βαλεις!!!;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 φτου εγραψα το κασκολ με ωμεγα... εσυ το εγραψες σωστα ομως... εγω το σκοτωσα λιγο.... χε χε... και ετσι το δικαιο ειναι εσυ να βαλεις!!!;-) ναι, αλλά αν δεν γράφαμε και μιλάγαμε εσυ θα το έλεγες πρώτη και εγω δεν θέλω να σε εκμεταλλευτω μ΄αυτον τον τρόπο απο ενα τυπογραφικό σου λάθος ...!!! [ μου φαίνεται και οι 3 (εγω ειμαι φρου Χ2 γι΄αυτο λεω 3) βαριόμαστε να βάλουμε λέξη χε χε ... :p :p ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 όπως το είπε η κατ είναι, βάζεις φρου πω ρε συ κατ τότε πραγματικά καλό κουράγιο.. πολλά δε σου έχουν βάλει να κάνεις;;; μπράβο σ πάντως που τα καταφέρνεις. καλή δύναμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 αν και επιμένω οτι οι ξένες λέξεις δεν έχουν ορθογραφία, για πάμε !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιρίες και καλό βόλι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Α;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Α δεν έχει... _ _ _ _ _ _ _ _ _ 4 ευκαιρίες και καλό βόλι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ι ????? (ελληνική λέξη ? Όχι, να τα λέμε αυτά... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ελινικοι χλαπάκι αλά χορις ιωτα :p _ _ _ _ _ _ _ _ _ 3 ευκαιρίες και καλό βόλι !!! bin: A, I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 O ????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ουτε αυτο το Ο υπάρχει ...(αχ ρε καττιςς για πες εσυ κανα γράμμα !!!) _ _ _ _ _ _ _ _ _ 2 ευκαιρίες και καλό βόλι !!! bin: A, I, Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 harkon βρες είναι πολύ καλή η τύπισα .... και είναι και 19 χρονών και γράφει και τους στοίχους μόνη της.....λίγο αλοολική για αυτο και τα περισσότερα μιλάνε για αλκοόλ....anyway μόλις γύρισα από το ΚΑΤ ... ραγισματάκι τελικά στο χέρι !!!! ένα Κ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ωχ ... ελα ρεεε ??? περαστικα γκλου παρε και ενα Κ .. (και σου είπα να μην βάζεις το δάχτυλο στην μύτη θα στο σπάσω εσυ ... :p _Κ _ _ _ _ _ _ _ 2 ευκαιρίες και καλό βόλι !!! bin: A, I, Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.