mania83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 (wannabe) μηχανικός.Εσύ? Ι έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 όχι και κανένας άλλος ! τόσο απαρατήρητος περνάω ? ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ !!!! και ένα Κ για καλημέρα παρακαλώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mania83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 γεια σου ρε γκλου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Mπράβο μάνια !!! καλή φάση... εμείς ασχολούμαστε ηδη με λογιστικά εδω και καμιά 5ετία... κάαααλα είναι... Καλημέρα βρε γκλού, εμ μανα μου εκεί που καθόσουνα δεν σε βλέπαμε !!! Λοιπόν... Ι δεν εχω δυστυχώς, Κ όμως εχω (ετσι για το καλως όρισες .. ) Κ Α _ _ _ _ _ _ 3 ευκαιρίες bin: E, I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 πονάω ! χτύπησα τον δεξιό μου δείκτη εχθές και έχει πρηστεί ! μπορεί να πάω και νοσοκομείο για ακτινογραφία αν συνεχίσει έτσι ! ένα Τ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ωχ... που το χτύπησες βρε ???? Αν σε πονάει πολύ καλό ειναι να πάς σε εναν γιατρό, έστω να το δει... ουτε Τ εχω... Κ Α _ _ _ _ _ _ 2 ευκαιρίες bin: E, I, Τ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! (και με γεια τα νέα μας άβαταρς !) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mania83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 αμαν βρε παιδι μου,περαστικά σου!προσοχή θέλει! Ο?????????? καλημέρα χαπάκι!!!!και με γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ελα ρε χαπακι Καλημερούδια του !!!! ειδες την μουτσούνα μου ε??? εσυ τι εχεις βάλει ? Με τυρρανάει και αυτός ο καταρακτης και δεν βλέπω καλα ... εβαλες και υπογραφούλα εεεε ???? μια χαρα !!! μπράβο μάνια εχει ο και μάλιστα δις !!! Κ Α _ _ Ο_ _Ο 2 ευκαιρίες bin: E, I, Τ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 τη δική μου την αφεντομουτσουνάρα δεν τη βλέπεις ? (Λάρα Κροφτ κι έτς...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχαα τι βλαμμένο θέε μου !!!!! (κανα γράμμα θα πεις? η θα μας το κλεισει το πόστ ο κυρ-αντμιν??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 καγκουρό ? (τι πουρό τι καγκουρο...) μηπως καρβουνο ? καλημέρα μανια83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 οι καγκουρό (με ω δεν γράφεται αυτό ετσι κι' αλλιώς ??? εγω καγκουρώ, εσυ καγκουρείς ... μπουχαχα ) οχι άλλο κάρβουνοοοο ... ναι ναι αυτό ηταν !!! ευγε !!! αντε δικιά σου η επόμενη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ με 5 ευκαιρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 AAAAAAAAA ??? καλημέρα χάπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.