Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 ιτ ρουλζ! Η ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 _ _ _ Α _ Ι _ _ Σ Η Μετρια - 4 προσπαθειες!! Παραλια: Α, Ι, Σ, Η Δουλεια: Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ω;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Σορρυ.... _ _ _ Α _ Ι _ _ Σ Η Μετρια - 3 προσπαθειες!! Παραλια: Α, Ι, Σ, Η Δουλεια: Ο, Ω Οι αλλοι που εξαφανιστηκαν απο χθες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 την έκαναν με άδειες.. άντε και στα δικά μας.. Ε έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αδεια??? Το αλλο με το Τοτο το ξερεις... Εγω χλωμο... καλοκαιρι μερια θα παρω... και εχω συνολικα με περσινες κ φετινες 36 μερες.... Ε _ _ Α _ Ι Ε _ Σ Η Μετρια - 3 προσπαθειες!! Παραλια: Α, Ι, Σ, Η, Ε Δουλεια: Ο, Ω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 γιατί καλέ;;;; 36 μέρες?!?!?! οεοεοε τελειοοοο σκοπεύεις να "Χαθείς από προσώπου γης" για κανά δίμηνο σε κανά εξωτικό νησί; εγώ δεν είμαι τόσο οικονομικός. ήδη έχω χαλάσει καμιά 10αριά μέρες. ιχχιχιχ ΝνννννννΝΝΝΝνΝνΝ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εμενα δεν με αφηνουν να παιρνω αδεια και ετσι αυξανοανται καθε χρονο οι μερες μου... Να τις παρω ολες μαζι πολυ χλωμο... κανα 2-3 εβδομαδες να με αφησουν... Ε _ _ Α _ Ι Ε _ Σ Η Μετρια - 2 προσπαθειες!! Παραλια: Α, Ι, Σ, Η, Ε Δουλεια: Ο, Ω, Ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 δε σε αφήνουν;;;;; wtf?! Υ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Κραταω ολη την μηχανογραφηση στις πλατες μου... Ε _ _ Α _ Ι Ε Υ Σ Η Μετρια - 2 προσπαθειες!! Παραλια: Α, Ι, Σ, Η, Ε, Υ Δουλεια: Ο, Ω, Ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 βοηθός/αντικαταστάτης δεν παίζει;;; καλή δύναμη πραγματικά.. Λ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αντικαταστατης δυστυχως οχι... ειμαστε τσιγγουνιδες... Ε _ _ Α _ Ι Ε Υ Σ Η Μετρια - 1 προσπαθειες!! Παραλια: Α, Ι, Σ, Η, Ε, Υ Δουλεια: Ο, Ω, Ν, Λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 άρα καλά σε λέω παλιοτσιγγούνα! Μ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μα αμα δεν ταιριαζαμε (εγω κ η εταιρια που δουλευω...) δεν θα συμπεθεριαζαμε... Ε _ _ Α Μ Ι Ε Υ Σ Η Μετρια - 1 προσπαθειες!! Παραλια: Α, Ι, Σ, Η, Ε, Υ, Μ Δουλεια: Ο, Ω, Ν, Λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εκταμιευση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.