Havier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ΤIΤΙ (= Thierry Henry) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 υποκλίνομαι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ας βάλει κάποιος κι επιστρέφουμε αν ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 συνεχιζω εγω με την χθεσινη λεξη!!! _ _ Ι Ο _ _ _ Α _ _ Ι Α 5 ευκαιριες - μετρια Ναι: Ο, Α, Ι Οχι: Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 α ναι σωστά! καλήμερεεεεες! Ν έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_Ribo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ΛΑΘΟΣ η λέξη TITI Η λέξη είναι : _ Ι _ Ι Σωστά γράμματα: Ι Λάθος γράμματα: Ν, Α, Ο Λάθος λέξεις: Φίδι, γίδι, TITI Ευκαιρίες: καήκατε!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή την απλή λέξη δεν τη βρίσκει κανείς:razz: Την έχω βάλει σε πολλούς. Είναι η λέξη ΞΙΔΙ!!! Μην μου πείτε ότι γράφετε με υ αφού ούτε το είπατε αλλά και όλα τα νεοελληνικά λεξικά την γράφουν με 2 ι. Δεν θέλω προς το παρόν να σας βάλω άλλη. Ίσως επανέλθω στο μέλλον με μία άλλη λέξη:-P :-P :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ΛΑΘΟΣ η λέξη TITIΗ λέξη είναι : _ Ι _ Ι Σωστά γράμματα: Ι Λάθος γράμματα: Ν, Α, Ο Λάθος λέξεις: Φίδι, γίδι, TITI Ευκαιρίες: καήκατε!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή την απλή λέξη δεν τη βρίσκει κανείς:razz: Την έχω βάλει σε πολλούς. Είναι η λέξη ΞΙΔΙ!!! Μην μου πείτε ότι γράφετε με υ αφού ούτε το είπατε αλλά και όλα τα νεοελληνικά λεξικά την γράφουν με 2 ι. Δεν θέλω προς το παρόν να σας βάλω άλλη. Ίσως επανέλθω στο μέλλον με μία άλλη λέξη:-P :-P :-P είσαι σίγουρος ότι έτσι γράφεται το ΞΥΔΙ ? Επίσης είναι λίγο χαζό να βάζει κάποιος μια λέξη και να έχει 100 διαφορετικές παραλλαγές στο μυαλό του ανάλογα με τα γράμματα που θα ειπωθούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_Ribo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Παλιότερα γραφόταν με υ το πρώτο. Τώρα γράφεται με ι. Είμαι σίγουρος. Αλλά και πάλι κανείς δεν μου είμαι το γράμμα Υ:razz: Επίσης η κρεμάλα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσεις. Γι` αυτό βάζεις <<δύσκολες>> λέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 τελικα συνεχιζω εγω ή οχι.... μπερδευτηκα... _ _ Ι Ο _ _ _ Α _ _ Ι Α 4 ευκαιριες - μετρια Ναι: Ο, Α, Ι Οχι: Κ, Ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnoudas_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Έψιλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Yap!!! Εχουμε!!! _ _ Ι Ο _ Ε _ Α _ Ε Ι Α 4 ευκαιριες - μετρια Ναι: Ο, Α, Ι, Ε Οχι: Κ, Ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Χ???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnoudas_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Τι Χ ρε συ; "Χ"αλάρωσε... (εκτός και εάν έχεις κάποια λέξη υπόψη σου...) Τ από εμένα παρακαλώ, γιατί μάλλον σε "τεια" πρέπει να τελειώνει η λέξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 είδα το nickname σου και μου ήρθε έμπνευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnoudas_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Έγινα η μούσα σου δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.