paschalia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Μεχρι να μπει ξανα η Κατις αυριιο , ειπα να βαλω μια . 5 γραμματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Hellooo! Σσσσσσίγμα λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Καλημερα! Πολυ νωρις σημερα γιατι επεσε δουλεια, εχω να σχεδιασω και να γραψω ποοοοοοολυ κωδικα γμτ μου... Ο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ο ς 5 γραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πωπω! Ή είμαστε πραγματικοί Insomniacs ή απλώς ξυπνάμε με τα κοκκόρια! Ένα απ'τα δύο. Τί ώρα είναι αυτή βρεεεε; Ρρρρρο παίζει καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Βασικα απο τις 3:30 εχω ξυπνησει... ξεκινησα την δουλεια μου και τωρα λιγο brake A? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Χαχα, SeXBOX σε έχω φάει στη στροφή: Από τις 0900 της προηγούμενης! Καλή δουλίτσα, btw! Τί κώδικα γράφεις; Απ'ότι κατάλαβα από αυτό: Web Development. Freelancer / υπάλληλος; Ή μήπως δική σου εταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 :p Τωρα freelancer οχι υπαλληλος(ημουν παλια με ασχημη εμπειρια) και συντομα(ελπιζω...) αν ολα πανε καλα(παλι ελπιζω...) θα εχω την δικια μου εταιρεια. Απο κωδικα/ες: PHP/ASP/JAVA/AJAX/C/VISUAL BASIC/RSS/XML/HTML/PASQAL/SQL + + + + + Απο OS/Design: Unix/Linux/Dos/Windows/Mac - - - Photoshop/Paintshop/3D Studio Max/GNU και πολλα αλλα... Λιγα ακομα, Σπουδες σε ολα τα παραπανω, Τεχνικος υπολογιστων/Network engineer + Σεμηναρια Marketing/Telephone Networks(για κινητα), εχω κανει εκπαιδευτης ECDL/DJ/Music Composer(lol). Αλλα: Μαθηματα σκηνοθεσιας/Μαγειρικης και τα 2 για μικρο χρονικο διαστημα. Βραβεια σκηνοθεσιας, σεναριου στο φεστιβαλ θεσσαλονικης για ταινιες μικρου μικους, δημιουργεια ντοκυματερ για το πολυτεχνειο το οποιο ειναι στο αρχειο της ΕΡΤ(ως δωρεα) εχει παιξει 1 φορα στην ΕΤ1 πριν 3 χρονια και Ποιστοποιητικο/βεβαιωση για σημετοχη μου σε πετυχημενο project της NASA για αποστολη στον Αρη + και αλλα που αναπτησω μονος πλεον απο γνωσεις... βαριεμαι να γραφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Wow...Γι'αυτό γα..ς κ δέρνεις στην κρεμάλα... :P :P Πότε τα πρόλαβες όλα αυτά βρε; Θεριό ανήμερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 lol :D Ορεξη αμα εχεις... τα καταφερνεις ολα, απλα θελει αντοχες να κανεις και 3 πραγματα παραλληλα καθε μερα και ολλα γινονται. Κατι που πλεον δεν μπορω λογο υγειας γι αυτο τωρα το παω low low το πραγμα. Συν οτι ξεκινησα απο μικρος μονος και μετα η σπουδες μου ηταν απλα ρουτινα τελειωνοντας τσακ μπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 _ ρ _ α _ _ _ _ _ _ _ ο ς 5 γραμματα Ναι : O , Σ , Ρ , Α Οχι : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Συνεχίζουμε με ΚΑΠΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ταφφφφφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 _ ρ _ α _ _ _ _ τ _ κ ο ς 5 γραμματα Ναι : O , Σ , Ρ , Α ,Τ , Κ Οχι : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ΓΙΩΤΑ; Έχει, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.