Προς το περιεχόμενο

Κρεμάλα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλημερα! Πολυ νωρις σημερα γιατι επεσε δουλεια, εχω να σχεδιασω και να γραψω ποοοοοοολυ κωδικα γμτ μου...

Ο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πωπω! Ή είμαστε πραγματικοί Insomniacs ή απλώς ξυπνάμε με τα κοκκόρια! Ένα απ'τα δύο. Τί ώρα είναι αυτή βρεεεε;

Ρρρρρο παίζει καθόλου;

Χαχα, SeXBOX σε έχω φάει στη στροφή: Από τις 0900 της προηγούμενης! Καλή δουλίτσα, btw! Τί κώδικα γράφεις; Απ'ότι κατάλαβα από αυτό: Web Development. Freelancer / υπάλληλος; Ή μήπως δική σου εταιρεία; :)

:P :p

Τωρα freelancer οχι υπαλληλος(ημουν παλια με ασχημη εμπειρια) και συντομα(ελπιζω...) αν ολα πανε καλα(παλι ελπιζω...) θα εχω την δικια μου εταιρεια.

Απο κωδικα/ες: PHP/ASP/JAVA/AJAX/C/VISUAL BASIC/RSS/XML/HTML/PASQAL/SQL + + + + +

Απο OS/Design: Unix/Linux/Dos/Windows/Mac - - - Photoshop/Paintshop/3D Studio Max/GNU και πολλα αλλα...

Λιγα ακομα, Σπουδες σε ολα τα παραπανω, Τεχνικος υπολογιστων/Network engineer + Σεμηναρια Marketing/Telephone Networks(για κινητα), εχω κανει εκπαιδευτης ECDL/DJ/Music Composer(lol).

Αλλα: Μαθηματα σκηνοθεσιας/Μαγειρικης και τα 2 για μικρο χρονικο διαστημα.

Βραβεια σκηνοθεσιας, σεναριου στο φεστιβαλ θεσσαλονικης για ταινιες μικρου μικους, δημιουργεια ντοκυματερ για το πολυτεχνειο το οποιο ειναι στο αρχειο της ΕΡΤ(ως δωρεα) εχει παιξει 1 φορα στην ΕΤ1 πριν 3 χρονια και Ποιστοποιητικο/βεβαιωση για σημετοχη μου σε πετυχημενο project της NASA για αποστολη στον Αρη + και αλλα που αναπτησω μονος πλεον απο γνωσεις... βαριεμαι να γραφω :P

lol :D :D :P

Ορεξη αμα εχεις... τα καταφερνεις ολα, απλα θελει αντοχες να κανεις και 3 πραγματα παραλληλα καθε μερα και ολλα γινονται. Κατι που πλεον δεν μπορω λογο υγειας :( γι αυτο τωρα το παω low low το πραγμα. Συν οτι ξεκινησα απο μικρος μονος και μετα η σπουδες μου ηταν απλα ρουτινα τελειωνοντας τσακ μπαμ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...