Προς το περιεχόμενο

Κρεμάλα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αααα οκ Snoob! :P :)

Σ? Απο περιεργια πες με μετα τι τσιμπησες ποσα κιλα εισαι και υψος και θα σου πω μετα γιατι ρωταω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλημερούδια, καλά ξυπνητούρια σε όλους/ες σας!

@SeXBOX: Ένα σίγμα, έφτασεεεε...

Για πρωινό έφαγα γάλα με δημητριακά. Μπόλικο! 171cm, 85Kgr, ο μόσχος ο σιτευτός ο ίδιος έχω γίνει!!!

@kattist: Κι ένα άλφα για τη δεσποινίδα!

@glougr: Για σένα δεν έχει!

@vatraxopedila: Μια απ'τα ίδια!

@Harkon: Ναι, όμικρον παίζει.

Οπότε, έχουμε:

_ _ _ Α _ Ο Σ

Υπάρχουν: Α, Ο, Σ

Δεν υπάρχουν: Ε, Π

4 ευκαιρίες!

(Μάλλον χρειάζεται πρόσθεση στα όχι το Λ)

Έχεις δίκιο Snoob, το διόρθωσα. Γμτ, με το copy-paste ξεχνάς καμιά φορά!

♫ ♪ ♫ ♪ ♫♫ ♪ ♫ ♪♪...

Και μετά το ευχάριστο ιντερμέτζο, σας ανακοινώνω ότι δεν πετύχατε κανένα. Ούτε ταυ ούτε κάππα έχουμε...

_ _ _ Α _ Ο Σ

Δεν υπάρχουν: Ε, Κ, Λ, Π, Τ

1 ευκαιρία...

@SeXBOX: Ένα σίγμα, έφτασεεεε...

Για πρωινό έφαγα γάλα με δημητριακά. Μπόλικο! 171cm, 85Kgr, ο μόσχος ο σιτευτός ο ίδιος έχω γίνει!!!

Ε ενταξ ρε συ αν θες χανονται.... Σε ρωτησα απο περιεργια εγω τρωω τα κερατα μου για πρωι!!! 4 γιαουρτια/μπολικα δημητριακα/Φρουτα/κανελα/ζαχαρη/φρυγανιες/ρυζι/Αναψυκτικα. Και ειμαι 1.82 - 59 κιλα!!!!!!!!!! Λιποβαρης και εχω απωλια Μυικου Ιστου!!! Δεν ξερω τι σκ@τ@ συμβενει, εν το μεταξι δεν σταματαω εκει μεσημερι/απογευμα/βραδυ του δινω και καταλαβενει!!!! Οι εξετασεις μου δεν εχουν δειξει προβλημα.... τι να πω..... ας πω ενα Ι για τωρα.... :P εχουμε?

Φίλε μου SeXBOX, ελεύθερα βάρη δοκίμασες να κάνεις; Σε συνδυασμό με μπόλικο άπαχο κρέας, όλο και κάτι θα καταφέρεις.

Στο ψητό τώρα (γιαμ!): Γιώτα δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε στις 0 ευκαιρίες. Let it not be said όμως ότι ο parsifal ξηγιέται πούσ..κα! Γι'αυτόν το λόγο και επειδή η λέξη ήταν όντως σκέτο «τσιβί», από το σημείο που βρισκόμαστε, σας δίνω το δικαίωμα για 5 (ολογράφως: πέντε) μαντεψιές. Όχι γράμματα! Όλόκληρη τη λέξη. Πάμε:

_ _ _ Α _ Ο Σ

Δεν υπάρχουν: Ε, Ι, Κ, Λ, Π, Τ

5 μαντεψιές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...