SeXBOX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αααα οκ Snoob! Σ? Απο περιεργια πες με μετα τι τσιμπησες ποσα κιλα εισαι και υψος και θα σου πω μετα γιατι ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Καλημερες!!! Μηπως υπαρχει κανα Ααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 καλημέρα και από εμένααααααα και τι ωραία μέρα ! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!!!!!! το Π για παρασκευή πάιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vatraxopedila Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 μήπως υπάρχει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 χαχαχααχχχαααχ ωραίος ο parsifal καλημέρες παίδες!! free-day today! έχουμε κανά Ο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Καλημερούδια, καλά ξυπνητούρια σε όλους/ες σας! @SeXBOX: Ένα σίγμα, έφτασεεεε... Για πρωινό έφαγα γάλα με δημητριακά. Μπόλικο! 171cm, 85Kgr, ο μόσχος ο σιτευτός ο ίδιος έχω γίνει!!! @kattist: Κι ένα άλφα για τη δεσποινίδα! @glougr: Για σένα δεν έχει! @vatraxopedila: Μια απ'τα ίδια! @Harkon: Ναι, όμικρον παίζει. Οπότε, έχουμε: _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Π 4 ευκαιρίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Λ::: ::: ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Όοοοχι! _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Λ, Π 3 ευκαιρίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ταυ; (Μάλλον χρειάζεται πρόσθεση στα όχι το Λ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giolefpatceid Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μήπως έχει Κ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 (Μάλλον χρειάζεται πρόσθεση στα όχι το Λ) Έχεις δίκιο Snoob, το διόρθωσα. Γμτ, με το copy-paste ξεχνάς καμιά φορά! ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♫ ♪ ♫ ♪♪... Και μετά το ευχάριστο ιντερμέτζο, σας ανακοινώνω ότι δεν πετύχατε κανένα. Ούτε ταυ ούτε κάππα έχουμε... _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Κ, Λ, Π, Τ 1 ευκαιρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 @SeXBOX: Ένα σίγμα, έφτασεεεε...Για πρωινό έφαγα γάλα με δημητριακά. Μπόλικο! 171cm, 85Kgr, ο μόσχος ο σιτευτός ο ίδιος έχω γίνει!!! Ε ενταξ ρε συ αν θες χανονται.... Σε ρωτησα απο περιεργια εγω τρωω τα κερατα μου για πρωι!!! 4 γιαουρτια/μπολικα δημητριακα/Φρουτα/κανελα/ζαχαρη/φρυγανιες/ρυζι/Αναψυκτικα. Και ειμαι 1.82 - 59 κιλα!!!!!!!!!! Λιποβαρης και εχω απωλια Μυικου Ιστου!!! Δεν ξερω τι σκ@τ@ συμβενει, εν το μεταξι δεν σταματαω εκει μεσημερι/απογευμα/βραδυ του δινω και καταλαβενει!!!! Οι εξετασεις μου δεν εχουν δειξει προβλημα.... τι να πω..... ας πω ενα Ι για τωρα.... εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Φίλε μου SeXBOX, ελεύθερα βάρη δοκίμασες να κάνεις; Σε συνδυασμό με μπόλικο άπαχο κρέας, όλο και κάτι θα καταφέρεις. Στο ψητό τώρα (γιαμ!): Γιώτα δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε στις 0 ευκαιρίες. Let it not be said όμως ότι ο parsifal ξηγιέται πούσ..κα! Γι'αυτόν το λόγο και επειδή η λέξη ήταν όντως σκέτο «τσιβί», από το σημείο που βρισκόμαστε, σας δίνω το δικαίωμα για 5 (ολογράφως: πέντε) μαντεψιές. Όχι γράμματα! Όλόκληρη τη λέξη. Πάμε: _ _ _ Α _ Ο Σ Υπάρχουν: Α, Ο, Σ Δεν υπάρχουν: Ε, Ι, Κ, Λ, Π, Τ 5 μαντεψιές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 sexbox κάνε τα μαγικά σου ρε φίλε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Mηπως ΠΥΡΑΥΛΟΣ? ακυρο τωρα ειδα οτι το Λ ειναι στην Οχι λιστα.... ααα... και το Π.... Μα που ειναι το μυαλο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.