Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Κάππα δεν υπάρχει. 4 ευκαιρίες. Ναι: Ο Όχι: Α, Κ Υ. Γ. Απείρως πιο ενδιαφέρον avatar, σε σχέση με τον Imin, imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 T ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μάλιστα, Τ υπάρχει _ _ _ _ _ τ_ _ _ ο 4 Ευκαιρίες Ναι: Ο, Τ Όχι: Α, Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Σιγμα εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Σίγμα δεν υπάρχει 3 Ευκαιρίες Ναι: Ο, Τ Όχι: Α, Κ, Σ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ι, μάλιστα. _ _ _ _ _ τ _ _ ι ο 3 ευκαιρίες Ναι: Ο, Τ, Ι Όχι: Α, Κ, Σ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ας παίξω κι εγώ για πρώτη φορά Ρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μάλιστα, Ρ υπάρχει _ _ _ _ _ τ _ ρ ι ο 3 ευκαιρίες Ναι: Ο, Τ, Ι, Ρ Όχι: Α, Κ, Σ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Η? αχ το char limit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μάλιστα, 2/2, Η υπάρχει _ _ _ _ _ τ ή ρ ι ο 3 ευκαιρίες Ναι: Ο, Τ, Ι, Ρ, Η Όχι: Α, Κ, Σ Θα μου επιτρέψετε να κάνω ένα διάλειμμα. Αν δεν επανέλθω απόψε, υπόσχομαι αύριο να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Καλές μαντεψιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Φιλε μου κατι πρεπει να εχεις κανει λαθος με την λεξη ή εχεις ξεχασει γραμμα απο αυτα που εχουμε βρει π.χ. υπαρχει 2 φορες μεσα στην λεξη σου και δεν το εχεις προσθέσει ή εχεις βαλει γραμμη παραπάνω ή λεξη που εχεις βαλει ειναι ορθογραφικα λαθος... Στα λεω αυτα γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου με την λεξη και δεν βρησκω μια που να αντοιστηχει... εκτος και αν υπαρχει οντως και δεν μου περασε καν απ' το μυαλο... Σε παρακαλω να το τσεκαρεις. Στα λεω αυτα γιατι παιζεις πρωτη φορα και τα λάθη ειναι ανθρωπινα οπως και εγω μπορει να κανω λαθος και ας μην ειμαι ανθρωπος γιατι ειμαι σπογκος... και τετραγωνος μαλιστα!!! :p :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μήπως...; Είναι...; ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΟ;;; Λίγο «κουλή» λέξη, αλλά προσπαθώντας να μαντέψω, μόνο αυτό μου ήρθε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 SexBOX, δεν είχα κάνει λάθος, ήταν ελεγμένη από λεξικό. Στην αρχή αγχώθηκα λίγο με τις παύλες, αλλά μετά άρχισε τρελό copy-paste οπότε όλα καλά. Τη λέξη τη βρήκε ο parsifal. Μεμιάς τα γράμματα Χ, Ω, Ν, Ε, Υ Χωνευτήριο. Συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ, ευχαριστώ! (ιαχές, αλαλαγμοί, κλπ). Ήρθε η ώρα για τη 2η συμμετοχή μου σε αυτό το thread: _ _ _ _ _ _ _ Υπάρχει: Δεν υπάρχει: 7 γράμματα... 6 ευκαιρίες... Ένα φόρουμ... Ποιός θα είναι τελικά ο νικητής...;;;; Ας πάω να «τσιμπήσω» τίποτα για πρωινό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.