Harkon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Η ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Η αλυσιδα των σουπερ μαρκετ υποσχεθηκε μεσο παρουσιας δικηγορου και συνηγορο του πολιτη να παρω αποζημιωση(που θα καθοριστει απο το υγειονομικο τελη Απριλιου) και να πληρωσει το προστιμο που θα ορηστει επισης τελη Απριλη και να ακολουθησει η αλυσιδα ολους τους κανονισμους... Ετσι περναμε στην ακυρωση μηνυσης και δεν παμε δικαστηρια οποτε γλειτωνει το μονιμο σφραγισμα γιατι οπως εδειξε το ιστορικο ειμαι ο 3ος που εκανα παραπονα και ετσι ξεσφραγιζεται το συγκεκριμενο μαρκετ την Δευτερα... και ολο αυτο το διαστημα θα γινει καθαρισμος και την Τριτη θα γινει επανελεγχος για το αν ολα λειτουργουν ρολοι. Οποτε καλα τα πηγαμε... γιατι να σας πω την αληθεια βαριεμαι τα δικαστηρια! T? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 _ _ _ Ο Τ Η _ Ε _ _ _ Ο 3 ευκαιρίες ναι: E, Ο, Η, Τ ου: Α, Κ, Ι sexbox [email protected] them and their law man ! και αν είναι καλή η αποζημίωση κερνάς καφέ lol lol lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Θυροτηλεφωνο; edit: ωραίος ρε Μπομπ! Bill, όλο στον κουβά, που λεφτά για καφέ ε; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 da you are next......east side is the best Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 oeooe βάλε ρε Μπομπ εσύ αν θες ή όποιος θέλει θα την κάνω σε λίγο και θα είμαι off! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 LOL :D αν ειναι καλη κερναω και δειπνο σε εστιατοριο 5 αστέρων!!! EDIT: Δεν μπορω ουτε εγω γιατι εχω ακομα δουλειες με φουντες!!! + οτι πρεπει να φαω κατι επιτελους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 harkon μιλώντας για φαγητό πως ήταν η μπριζόλα ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ΛΟΛ! πεινάσαμε βλέπω ε;;;; ντι μπριζολεν ιστ καπουτ! άντε ας βάλει κάποιος λέξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Να προτείνω μία; _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Χρειάζεται περιγραφή; Υπάρχει φιξ αριθμός λαθών; Δεν ξέρω, πρωτάρης, γαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δεν χρειάζονται περιγραφές. Όσες ευκαιρίες θες βάζεις (σε λογικά πλαίσια). Δώσε ένα Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μάλιστα. Αρχή με έξι ευκαιρίες. Μία από αυτές πάει καθώς Α δεν υπάρχει. 5 ευκαιρίες. Ναι: Όχι: Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ο μικρόν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μάλιστα, Πρίγκιπα Βλαντ Τέπες. _ _ _ _ _ _ _ _ _ ο Ευκαιρίες: 5 Ναι: Ο Όχι: Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 You caught me. Κάππα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.