Sellers Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 K ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 άλφα .................................................? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ρρρρρρρρρρ??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 _ _ _ _ _ _ ι σ _ _ _ o ς 2 ευκαιριες Ασπρο : Σ , Ι , O Μαυρο : Κ , Α , Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Χ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 T ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 _ _ _ _ χ τ ι σ _ _ _ o ς 2 ευκαιριες Ασπρο : Σ , Ι , O , Χ , Τ Μαυρο : Κ , Α , Ρ Και καπου εδω το σεξυ κουτι την βρισκει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ξενυχτισμένος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Γιεπ . Σεξυ κουτι κινδυνευει η θεση κ η φημη σου απο ενα πανθηρα μεταλλαγμενο . Πανθηρα δικη σου η μπαλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πρώτον δεν νομίζω κλέψω την θέση και την φήμη του ιδιοφυές σφουγγαριού. Δεύτερον ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί με αποκαλέις πάνθηρα αλλά δεν θα ξαναρωτήσω αφενός γιατί όταν είχα πρωτορωτήσει δεν πήρα απάντηση και αφετέρου γιατί ο πάνθηρας παραπέμπει σε σεξουαλικά υπονοούμενα (αν έλειπε και το μεταλαγμένος ακόμα καλύτερα) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 6 ευκαιρίες. Oui: Non mais enfants: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 AXAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAXXA κι εγώ έψαχνα στο άβατάρ σου για κανά κρυμμένο πάνθηρα.. όλε όλε όλε! πάμε : Α; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Εχμ , δε το προσεξα την πρωτη φορα . Δεν εχει να κανει με υποννοουμενα κλπ απλα το Σελλερς παραπεμπει στον γνωστο ηθοποιο που ερμηνευσε τον Ροζ Πανθηρα . (εχω την εντυπωση οτι δεν ειμαι η μονη που εκανε αυτο τον συσχετισμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ΑΑΑ, τώρα το έπιασα. Σωστή... (Αυτό για τα υπονούμενα αστειάκι ήταν. Ελπίζω να το κατάλαβες, ε???) _ _ _ _ _ _ Α _ _ _ 6 ευκαιρίες. Oui: Α Non mais enfants: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα ! ! ! πάμε γερά για κουβά με Τ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 οοοοοοοοοοκ! ..Ινδέ! έχεις κανένα Ι;; καλημέρα ωρέ κουβά! σήμερα θα βρεις! το νιώθω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.