Harkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 χααχχαχαχαχα όποιος προλάβει... Π Ρ Ο _ Ι Τ Ε Ρ Ο _ τελευταία ευκαιρία ΝΑΙ: Ο,Ρ,Π,Ι,Τ,Ε ΟΧΙ: Α,K,Σ,Υ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MagicaDeSpell Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ειμαι χαζη... δεν εξηγηται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 χμμμ αρχίζω και ανησυχώ μήπως έχω κάνει εγώ τπτ λάθος.. δε μπορεί... να ρωτήσω τον Κωνσταντίνου καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δεν τη γράφεις καλύτερα να μας φύγει και η απορία. Εαν είμαστε βλάκες ή να σε κράξουμε! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 πείτε γραμματάκι έστω... έχει ένα μέτριας κι ένα υψηλής δυσκολίας γράμμα... και τα δύο σύμφωνα... έδωσα και χιντ παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MagicaDeSpell Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ολα για ολα... Ψ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ξ? Στη τύχη, γιατί εαν ήταν θα την ήξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ΛΟΛ... δε ξέρω τι να πω... κρίμα αλλά... χάσατε! Π Ρ Ο Φ Ι Τ Ε Ρ Ο Λ ΝΑΙ: Ο,Ρ,Π,Ι,Τ,Ε ΟΧΙ: Α,K,Σ,Υ,Ψ,Ξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MagicaDeSpell Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ΕΛΕΟΣ!!! ποιος βαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Αμαν..... Βάλε εσύ Harkon σου βγάζω καπέλο. Αλλα δεν είναι ελληνική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 εγώ βάζω.. μισό να σκεφτώ όμως.. edit: χχαχχα βρήκα βρήκα.. _ _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιρίες έβγαζε μάτια ωρέ Σωκράτη εκεί που είχατε φτάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Σ?????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MagicaDeSpell Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 οχι και εβγαζε ματι το γλυκο!!! α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Σ _ _ _ _ _ _ _ 4 ευκαιρίες Ναι: Σ Οχι: Α έβγαζε έβγαζε... το έδειξα σε ανύποπτο χρόνο σε μια φίλη μου και το βρήκε σε 4δευτερόλεπτα. να χα τώρα ένα πλάκα πλάκα.... νιαμ νιαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MagicaDeSpell Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ιιιιιιιιιιιι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.