mademoiselle Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 υ?????????? το φιστικοβούτυρο πάντως γράφεται με γιώτα
Harkon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 _ Y Σ T Ι _ Ο _ Ο Y _ _ _ Ο ΝΑΙ: Σ,Ο, Ι,Y,T ΟΧΙ: Α με Υ δεν γράφεται;;;;; το φυστίκι με Υ γράφεται! είσαι σίγουρη;;; βασικά αυτή είναι η λέξη, οπότε τί κάνουμε;;; λογικά παίρνεις εσύ την λέξη.. άν γράφεται με Ι τότε τις θερμές μου συγνώμες αλλά νόμιζα πως ήταν ευνόητο πως γραφόταν με Υ και δεν μπήκα στον κόπο να το κοιτάξω σε λεξικό..
mademoiselle Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ακριβώς και εγώ αυτό νόμιζα!!! Οτι γράφεται με υ αλλα γραφεται με γιώτα,το είδα στο λεξικό,όπως και το φιστίκι δηλαδή που γράφεται με γιώτα!! Κανένα πρόβλημα,η λέξη ήταν ωραία ουτως η άλλως!! ερχμμ λετ μι θινκ για να βάλω
Harkon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 το φυστίκι γράφεται με Υ! είδα πριν λίγο πως γράφεται ΚΑΙ με Ι αλλά δε το δέχομαι και σαν γέννημα θρέμμα της φΥστικονήσου "απαιτώμεν την συγγραφή της λέξης με Υ αποκλειστικώς!" :P ΄δωσε 2 Άλφα
mademoiselle Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 χμ,μάλιστα,επομένως και οι δύο τρόποι γραφής είναι σωστοί άρα η συνέχεια λογικά ανήκει σε μένα αφού βρήκα τη λέξη,σωστα? περιμένω γράμματα,άντε!!
Harkon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 2 άλφα σου είπα!!! γιατί έβαλες 1 ? δώσε μου 2 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιι τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.