Προς το περιεχόμενο

usb skliros

garm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pira enan maxtor 300ari,ena kouti icybox,to sindesi me usb,ola kla mexri edw..ton gemisa me tainies k mousiki,pali ola kala..arxise omws otan paizei px mousiki na kanei diakopes sto tragoudi k to idio kanei k stis tainies.eipa na ton vgalw apo to kouti apo to kouti k na ton sindesw eswterika alla den ton vlepei.mesa iparxei akoma enas wd 160 aris.k oi 2 sata einai,i mitriki asusk8ne deluxe.kana sxolio ????

Δημοσ.

de thimamai kati tetoio.to theme einai pws ton evala eswterika,ton eide kanonika twra,alla sinexizoun oi diakopes ston ixo.k mallon den einai provlima sklirou alla windows giati stin ekkinisi ekane diakopes k sto klasiko ixo twn windows,ta opoia einai fortwmena ston allo skliro

Δημοσ.

Ειχα ενα παρομοιο προβληματάκι με το Laptop μου.Σε ολα τα multimedia αρχεια υπήρχαν συνεχεια διακοπες.Ακομα και στον ηχο της εκκινησης των windows.Ειχα βαλει μια καρτα τηλεορασης πανω η οποια ηταν μαλλον χαλασμενη και μετα που την εβγαλα μου παρουσιασε αυτο το πραγμα.Παρολο που την εκανα απεγκατασταση και software και hardware ειχα παλι το προβλημα.Επισης εκανα επανεγκασταση την καρτα ηχου αλλα παλι τα ιδια.Τη λύση εδωσε ενα restore point που ειχα κανει

Δημοσ.

ΜΑΝΩΛΗΣ

Ειχα ενα παρομοιο προβληματάκι με το Laptop μου.Σε ολα τα multimedia αρχεια υπήρχαν συνεχεια διακοπες.Ακομα και στον ηχο της εκκινησης των windows

Μια απο τα ίδια. Εμένα είχε χάσει ο δίσκος το DMA, είχε γίνει RIO (άγνωστο γιατί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...