Anonymous Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Ευχαριστούμε πολύ, το βρήκα το equation, μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να το περάσω σαν εικονίδιο στο toolbar για να μην πηγαίνω συνέχεια και κάνω την ίδια διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ......
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Βρήκες ό,τι έψαχνες από αυτό που είπα; Αν είναι έτσι, χαίρομαι που βοήθησα... <p>Για να το βάλεις στο toolbar ακολουθείς μία από τις ακόλουθες λύσεις, ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις:<p>1η Λύση - αν θέλεις το toolbar του Equation Editor μονίμως στην οθόνη 1. Δεξί κλικ στο toolbar, θα εμφανιστεί ένα μενού με διάφορες επιλογές όπως η ακόλουθη εικόνα:<p><p>2. Από το μενού αυτό διαλέγεις και κάνεις κλικ ώστε να εμφανιστεί ένα [√] στο Equation Editor (μην το ψάχνεις στην παραπάνω φωτό, εγώ δεν το έχω εγκαταστήσει καν!). 3. Αυτό ήταν! <p>2η Λύση - αν θέλεις ένα εικονίδιο για να βλέπεις το toolbar του Equation Editor κάθε φορά που το χρειάζεσαι - όχι μόνιμη εγκατάσταση 1. Πάλι δεξί κλικ στο toolbar για να δεις το μενού όπως στην παραπάνω εικόνα. 2. Διάλεξε το Customize... στο τέλος του μενού. 3. Πήγαινε στην δεύτερη καρτέλλα (Commands) και από τον αριστερό κατάλογο διάλεξε το Insert. Από τον δεξί κατάλογο διάλεξε Equation Editor. Όπως ακριβώς φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:<p><p>4. Όπως λέει και η καρτέλλα, σύρε το Equation Editor εκεί ακριβώς που θέλεις στα ήδη υπάρχοντα toolbars. 5. Πάτα Close. 6. Θα εμφανιστεί ένα νέο κουμπί το οποίο όταν το πατάς θα σου εμφανίζει το toolbar του Equation Editor.<p>Ελπίζω να βοήθησα! <p>[ 30-12-2001: Message edited by: paredwse ]</p>
Anonymous Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Μήπως γνωρίζει κανείς στο Word 2000 Professional που βρίσκεται το Insert Equation (για γραφή μεγάλων κλασμάτων και ριζικών παραστάσεων)? Σημείωση:Έχει γίνει πλήρη εγκατάσταση του Office και δεν τα βρίσκω όπως τα έβρισκα στο '97. Έστω αν μπορεί κάποιος να μου στείλει με e-mail το αρχείο του Insert Equation . Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Από το Help του Microsoft Word XP (2002):<p>1. Click where you want to insert the equation. 2. On the Insert menu, click Object, and then click the Create New tab. 3. In the Object type box, click Microsoft Equation 3.0. If Microsoft Equation Editor is not available, you may need to install it. 4. Click OK. 5. Build the equation by selecting symbols from the Equation toolbar and by typing variables and numbers. From the top row of the Equation toolbar, you can choose from more than 150 mathematical symbols. From the bottom row, you can choose from a variety of templates or frameworks that contain symbols such as fractions, integrals, and summations. 6. To return to Microsoft Word, click the Word document. <p>Βοηθάει καθόλου αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.