Προς το περιεχόμενο

Sony-Ericsson z520i - Ένα παραμύθι με άσχημο τέλος...

aga8wn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά κι έναν καιρό, αγόρασα ένα κινητό Sony-Ericsson z520i. Μετά από δύο μήνες άρχισε να εμφανίζει προβλήματα, κολλήματα, με κατάληξη ένα όμορφο Σάββατο πρωί (8/4/2006) να κολλήσει τελείως. Το πήγα αμέσως στο τοπικό επίσημο service (Πάτρα). Επέστρεψα το μεσημέρι, όπως μου είχαν ζητήσει, για να με ενημερώσουν ευγενικά ότι το τηλέφωνο έπρεπε να σταλεί στο κεντρικό service στην Αθήνα και θα το είχα σε 2-3 ημέρες, θα με ειδοποιούσαν τηλεφωνικά. Έδειξα την απόδειξη αγοράς (εγγύηση), πήρα ένα χαρτί-αποδεικτικό και έφυγα. Επιστροφή στο κατάστημα, Παρασκευή (14/4/2006) χωρίς να έχω δεχθεί τηλέφωνο. Απάντηση: Δεν έχει έρθει ακόμα το τηλέφωνό σας. Ευχαρίστησα και έφυγα. Επιστροφή στο κατάστημα Μ. Παρασκευή (21/4/2006) ακόμα κανένα τηλέφωνο. Ζητάω να μιλήσω με κάποιον στην Αθήνα και κάποιος κος Στεφανίδης πολύ ευγενικά μου λέει πως λόγω ημέρας δεν βρίσκεται κανείς στο τεχνικό τμήμα και θα μπορεί να μου πει λεπτομέρειες από εβδομάδα, δηλαδή Τρίτη του Πάσχα (25/4/2006). Η υπομονή μου έχει αρχίσει να εξαντλείται, παρόλη την ευγένεια των υπαλλήλων. Στέλνω e-mail στην ελληνική εξυπηρέτηση πελατών, πέρνω απάντηση ότι το αίτημα μου θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα και το αποτέλεσμα είναι να δεχθώ ένα τηλέφωνο από μία κυρία την Τετάρτη (26/4/2006) η οποία με ενημέρωσε ότι το κινητό μου έφτασε στο κορυφαίο??? service (μου θύμισε videogame) ότι περιμένουν να γίνει αντικατάσταση και τα κομμάτια θα έρθουν (από που?) την Παρασκευή ή την ερχόμενη Τρίτη. Αποτέλεσμα: ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά από το τοπικό service, Τετάρτη (3/5/2006) ότι μπορούσα να περάσω να παραλάβω τη συσκευή.

Την παρέλαβα, δούλευε, η οθόνη είχε δύο εμφανέστατες γρατσουνιές. Τι να τους πω, τώρα; Και μαζί με αυτα, το hands free, sony-ericsson on-off, χάλασε πάλι (κάπου η επαφή του καλωδίου), είναι το δεύτερο που αγοράζω.

Συμπέρασμα, δεν ξαναεμπιστεύομαι την "μεγάλη" sony και ζήσαν αυτοί καλά κι εγώ σοφότερος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...