Προς το περιεχόμενο

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! Αγώνας εναντίων των μεταγλωττίσεων!

cyber_funky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είχα την ατυχία να παρακολουθήσω και επεισόδειο σειράς του Φώσκολου αλλά και επεισόδιο λατινικής σειράς, μπορείτε να μου πείτε για ποιό λόγο απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό; Προσωπικά και τις δύο τις βρήκα επιοικώς αποχαυνωτικές και απλοϊκές στη σύλληψη, η μόνη διαφορά ήταν πως στην σειρά του Φώσκολου ο μέσος όρος ηλικίας των πρωταγωνιστών ήταν μεγαλύτερος από ότι στην άλλη σειρά.

Μιας και το έπιασα το θέμα, δείτε τι καταπληκτική υπόθεση έχει η συγκεκριμένη λατινικής προελεύσεως σειρά: μία χοντρούλα κοπέλα αδυνατίζει τόσο πολύ, που το αγόρι με το οποίο ήταν ερωτευμένη πριν αδυνατίσει -άκουσον, άκουσον- δεν γνωρίζει πως πρόκειται για το ίδιο άτομο, και πλέον είναι αυτός που την πολιορκεί! Βέβαια με το λίπος πρέπει να έχασε και τις όποιες υποκριτικές ικανότητες είχε, ενώ οι διάλογοι ακόμα και μεταγλωτισμένοι σε κάνουν να απορείς πως "απορροφούνται" κάποιοι από το σενάριο.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν παρακολουθώ τηλεόραση οπότε δεν βλέπω τις περί ου ο λόγος σειρές αλλά δηλώνω εναντίον των πάσης μορφής μεταγλωττίσεων.

Από την άλλη, σκεφτείτε ότι οι σειρές στις οποίες αναφέρεστε απευθύνονται (εκτός των άλλων) και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας - που δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν υπότιτλους. Νομίζω ότι αυτό είναι το σκεπτικό της μεταγλώττισης των συγκεκριμένων σειρών.

Γι' αυτό δεν βλέπουμε μεταγλωττίσεις σε ταινίες ή σε άλλες ξένες σειρές. ;)

Δημοσ.

http://www.petitiononline.com/smvmega1/petition-sign.html

Ευχαριστω πολύ όποιον υπογράψει. Το είπα και στο πρώτο μου μήνυμα.. Ισως να γελάσετε με αυτό το topic αλλα δεν θα σας έπερνε πάνω από ένα λεπτό για να υπογράψετε. Προτιμήσατε να καταναλώσετε πολύ πολύ περισσότερο χρόνο απαντώντας και διαβάζωντας.

• Super Moderators
Δημοσ.
οκ και τι δουλειά θα κάνουν μετά οι μεταγλωτιστές? για πες.. ;)

Ας μάθουν καλύτερες ξένες γλώσσες για να γράφουν σωστούς υπότιτλους... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...