Προς το περιεχόμενο

Power dvd 7 ή Windvd 7;

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PowerDVD 7 me diafora!!!

kai afiste ta upoloipa apla na akolou8oun...

p.s. ma giati vazoun toso asximes gomenes sto powerdvd?! sto 6 kai 7 mou xalagan tin diathesi otan tis evlepa!!! allazei kapos auti i eikona?

Nai allazei ama valeis allo skin...

Ego exo valei allo polu pio mamato...

Mporeis na ftiakseis kai monos sou alla den exo sxoli8ei!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υποστηρίζει και Trimension DNM και τα δείχνει άψογα.

Μία ψήφος και από εμένα με τα χίλια για το WinDVD 7. Εχετε δει ταινία με το Trimension ενεργοποιημένο? Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο με την αίσθηση που σου δίνουν οι τηλεοράσεις της Philips με Pixel Plus (για όσους ξέρουν :wink:) . Μια καταπληκτική κίνηση (ιδιαίτερα στα οριζόντια panαρίσματα της κάμερας) και μία απίστευτη αίσθηση φυσικότητας. Οσοι έχετε σχετικά ισχυρό μηχάνημα (θέλει περίπου p4 ~2.5ghz και πάνω) δοκιμάστε το και δεν νομίζω να ξαναγυρίσετε σε οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.

pws energopoihte to trimension? se mena to exei skiasmeno. +1 ston hxo ston windvd alla +2 sto power giati ekmetaleyetai olh thn othonh sou ston pan & scan xwris na kovei ap ta plagia

Δημοσ.

Το Trimension για να ενεργοποιηθεί πρέπει η ταινία που έχεις βάλει να δεις να είναι κωδικοποιημένη με ένα συγκεκριμένο τρόπο (δεν ξέρω ποιό τρόπο). Για να είναι πάντα ενεργό εγώ βάζω στο πεδίο Deinterlace το Force Weave και είναι ενεργοποιημένο συνέχεια. Με το να διαλέξεις όμως Force Weave μπορεί να εμφανίζονται σε μερικές ταινίες οριζόντιες γραμμές. Σε λίγες σχετικά ταινίες εμφανίζονται οι γραμμές αυτές. Δοκίμασέ το και θα δεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...