Bougas Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 powerDVD 7 και απο εμενα. δεν με πιανει η χαμηλη σταθμη ηχου,καθως εχω καρτα με @@,οποτε με βολευει αρκετα σαν προγραμμα. γιατι τονιζετε συνεχεια αυτο με την μπαρα?τι δουλεια εχετε να κουνατε το ποντικη οταν βλεπετε ταινια?παιζετε?
kostelo Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 γιατι τονιζετε συνεχεια αυτο με την μπαρα?τι δουλεια εχετε να κουνατε το ποντικη οταν βλεπετε ταινια?παιζετε? Εγω το ειχα αναφερει και δε το κουναω επιτηδες αλλα ακουμπωντας πανω στο γραφειο ειτε το σπρωχνω κατα λαθος ειτε απο μικροκουνηματα του γραφειου πεταγεται κι η μπαρα. Η μλκια ειναι οτι στο 6 ειχε την επιλογη να την κανεις εντελως disable απ το configuration αλλα τωρα που ειναι περισσοτερο χρησιμη αυτη η επιλογη για μερικους σαν κι εμενα την εξαφανισαν και δε γινεται να την κανεις εστω και disable. Γενικα μου τη σπαει να εχω αφοσιωθει στο εργο και να πεταγεται σα ψ#λη η ρουφιανα η μπαρα με το παραμικρο. Και στο winamp που το χω για βιντεο την εχω απενεργοποιησει εντελως.
kostelo Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Ξεθαβω μια το τοπικ για να πω οτι βρηκα τον τροπο να αφαιρεσω την μπαρα του PowerDvd 7 απο το full screen αφου μου τον υπεδειξε ενα παλικαρι σε ενα αλλο φορουμ και ποσταρω εδω τον τροπο για οποιον τον απασχολουσε το ιδιο θεμα και εψαχνε λυση. Open the skin with Resource Hacker. Expand the XML "Folder" - expand the SKIN.XML "Folder" - select 1033. Select "Save Resource as a binary file ..." in the Action menu and save it as SKIN.XML. Open SKIN.XML with notepad and search (Ctrl+F) for AutoShowWhenMouseMove. Change the value to FALSE and save the file. Right click on 1033 in Resource Hacker and select "Replace Resource ...". Click on "Open file with new resource..." and select the modified SKIN.XML. Resource Type: XML Resource Name: SKIN.XML Resource Language: 1033 Select Replace and save the skin. Επιτελους γιατι μου χε κατσει στραβα απ την αρχη. :wink:
Bougas Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 ασχετο! το winDVD media player το ειδατε?αρκετα καλο,και γρηγορο!
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Kostelo pao na to dokimaso... Ama leitourgisei 8a sou filiso tin P#li !!! ][_, ([]) ][_,
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Kosteeelloooooooooooo? Pou'se vre? Ela edo na se filiso!!!! Mpravo re man!!! Nase kala!!!
Bougas Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Ξεθαβω μια το τοπικ για να πω οτι βρηκα τον τροπο να αφαιρεσω την μπαρα του PowerDvd 7 απο το full screen αφου μου τον υπεδειξε ενα παλικαρι σε ενα αλλο φορουμ και ποσταρω εδω τον τροπο για οποιον τον απασχολουσε το ιδιο θεμα και εψαχνε λυση. Open the skin with Resource Hacker. Expand the XML "Folder" - expand the SKIN.XML "Folder" - select 1033. Select "Save Resource as a binary file ..." in the Action menu and save it as SKIN.XML. Open SKIN.XML with notepad and search (Ctrl+F) for AutoShowWhenMouseMove. Change the value to FALSE and save the file. Right click on 1033 in Resource Hacker and select "Replace Resource ...". Click on "Open file with new resource..." and select the modified SKIN.XML. Resource Type: XML Resource Name: SKIN.XML Resource Language: 1033 Select Replace and save the skin. Επιτελους γιατι μου χε κατσει στραβα απ την αρχη. :wink: ρε μανια με αυτη τη μπαρα
kostelo Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Νομιζα οτι δε θα ηταν μονο σε μενα σπασιμο και αναγκαστηκα και γραφτηκα στο φορουμ του neowin.net επειδη ειδα ενα σχετικο τοπικ μονο και μονο για να μπορεσω να ποσταρω και να μαθω επιτελους. Ας ειναι καλα το παλικαρι που τα καταφερνει με τα πειραγματα των dll και βρηκε τον τροπο. :wink:
fits13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Re pedes alla skins gia to powerdvd 7 poy mporoyme na vroyme giati stoys perissoteroys apo emas den emfanizetai kanena skin otan pame sto menu : user interface -> kai patame to koympi download. xerei kaneis poy akrivws sto site tis cyberlink exoyn ta nea skins gia to powerdvd7???? h' kanena allo site gia skins toy neoy powerdvd7.
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Den eimai sigouros Mporei kai na petakso kotsana alla den exoun vgei... ektos apo mia
dre@mc@tcher Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 WINDVD 7 ANEPIFILAKTA. to power dvd einai moufa. ennoeitai mono gia dvd etsi. gia ola ta ipoloipa media player classic.
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Eleos... paizei na eisai o moos pou to leei auto... PowerDVD 7 4 ever file m!!!!
kostelo Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 PowerDVD 7 4 ever file m!!!! Και γω θα συμφωνησω αλλα πιστευω οτι ισως ειναι θεμα συνηθειας, γιατι αλλος μπορει να χρησιμοποιει χρονια ενα απ τα δυο και να ναι δυσκολο ν αλλαξει. Εγω χρησιμοποιω το powerdvd απ την εκδοση 4.0 και ειμαι ικανοποιημενος αλλα εγκατεστησα και το windvd 7 τωρα αλλα δε μου αρεσε. Οσο για τα skin επισημα δεν εχει βγει τιποτα εκτος απ το onyx.
kostelo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Να ρωτησω μια κατι. Η επιλογη enable hardware acceleration (nvidia purevideo) που εχει στο configuration του PowerDvd 7 συνισταται να ειναι ενεργοποιημενη ή οχι? Εννοω προσφερει κατι παραπανω σε ποιοτητα στην αναπαραγωγη dvd ή τιποτα το ιδιαιτερο? Και γιατι οταν ενεργοποιω αυτο αυτοματα απενεργοποιειται το CLEV-2 και παραμενει μονο το color profile? Ειναι λιγο εξεζητημενη ερωτηση αλλα παντα ειχα την απορια για το τι προσφερει το hardware acceleration και αν πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.