metmat Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Παιδιά εγκατέστησα το power dvd 7 και η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή. Έχω την onboard Realtek97 κάρτα ήχου. Μπορεί να φταίει αυτό; Μήπως είναι καλύτερα να προτιμήσω το Windvd 7;
MrTryANalyzer Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Γιατι ρωτας και δε το δοκιμάζεις ? Υπ. Δες και τις ρυθμίσεις στο Control Panel & στο πρόγραμμα.
kostelo Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εγω ειμαι φαν του PowerDVD αλλα στο 7 αν δεν ειχε αυτη τη μλκια με τη μπαρα που πεταγεται συνεχεια με το κουνημα του ποντικιου θα ταν ακομα καλυτερο. PowerDVD rulez....
Steven1985 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Βασικά κι εγώ γουστάρω power dvd αλλά πιστεύω ότι δεν έχει πολλές επιλογές γαμώτο...
djskoufos Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 emena pali maresei to media player classic... ...oeo...
haunter_2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Εγώ προτιμώ το windvd γιατί στο 90% των ταινιών μπορείς να κάνεις fast forward στα διαφημιστικά trailer στην αρχή. Στο power dvd νομίζω οτι δεν γίνεται, τουλάχιστον οχι σε τέτοιο ποσοστό. Win dvd 7 ?? Εγω έχω μείνει ακόμα στο 4 αλλά η δουλειά γίνεται!
msnhulk Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Και εγώ WinDVD 7 προτιμώ γιατι μια φορά είχα βάλει κάτι DVD στο δίσκο μου και το PowerDVD δεν μου έβγαζε υπότιτλους ενώ το WinDVD μου έβγαζε. Και από τότε μου έχει γίνει συνήθειο.
fits13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Filoi haunter_2 kai msnhulk afto poy lete gia to fast forwand sta diafimistika trailer den exei na kaneis me to powerdvd alla me tis prostasies poy exei kathe dvd tainia. polles tainies exoyn kleidwmenes aftes tis leitoyrgies otan vlepeis ta diafimistika trailer me to poy xekinaei i tainia. afta mporeis na ta apenergopoihshs h' na phgainei kateftheian sto kentriko menu tis tainias h' sti vasiki tainia me to poy paizeis ena dvd me to programma anydvd apo to site http://www.slysoft.com
IKARIWTHS Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 na rwthsw kai egw kati.to windvd mou arese omws de to protimw giati bazei ena oikonidio sto system tray,ginete na mh to balei ayto?
Eddy_Gordo Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Eixa to power dvd6 alla to allaksa me to win dvd7m kai exo minei ekei dioti einai super Mono kai mono pou mporeis na exeis background tin epifania ergasias kai na douleueis ekei vlepontas tainia einai WIN
silencer51 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Media Player Classic... ;-) Καλό το WinDVD7 αλλα εγκαθιστά τα σπαστικά codecs του και σου πρήζει το π*****...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.