sarcaster Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Έστειλα mail 2 φορες στην chaintech απο την φόρμα που έχουν στο site τους, και η απάντησή τους ηταν Delivery Status Notification (Failure) :-P και δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους... Reset με το jumper έκανα αλλά το πρόβλημα είναι ότι μάλλον δεν υπάρχει καν BIOS ή τουλάχιστον δεν υπάρχει BIOS σε μορφή που μπορεί να δουλέψει, οπότε το reset BIOS δεν έχει και πολύ χρησιμότητα. Δεν δοκίμασα να βγάλω μπαταρία αλλά από κάποια άλλα forum που είδα, σε άτομα με το ίδιο πρόβλημα δεν έκανε τίποτα... Θα το δοκιμάσω φυσικα...
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Στην boot disk που εφτιαξες εγραψες μέσα το awdflash και το bin του νεόυ bios? Aν και δεν έχω chaintech σε μια Albatron κάπως ετσι ήταν η διαδικασία Έφτιαχνες την boot disk απο τα xp και μετά πέταγες μέσα το tool awdflash και το bin του bios που κατεβαζες. Μετά bootαριζες απο την δισκέτα και έδινες κάποιες εντολές ξεκινούσες το flash καθι του έλεγες να διαβάσει το bin Aν θες μπες στο site της Albatron Εκανες κάπως έτσι την διαδικασία?
alfista Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Στην boot disk που εφτιαξες εγραψες μέσα το awdflash και το bin του νεόυ bios?Aν και δεν έχω chaintech σε μια Albatron κάπως ετσι ήταν η διαδικασία Έφτιαχνες την boot disk απο τα xp και μετά πέταγες μέσα το tool awdflash και το bin του bios που κατεβαζες. Μετά bootαριζες απο την δισκέτα και έδινες κάποιες εντολές ξεκινούσες το flash καθι του έλεγες να διαβάσει το bin Aν θες μπες στο site της Albatron Εκανες κάπως έτσι την διαδικασία? Φίλε μου το awdflash τι είναι; Σκέφτομαι να κάνω update το bios μιας jetway και το αρχείο που κατέβασα από το site της εταιρείας είναι μόνο το αρχείο bin. Λες να υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
spock Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Το AWDFLASH είναι το πρόγραμμα που θα κάνει το update, δηλαδή που θα αναλάβει να γράψει τα περιεχόμενα του .bin αρχείου που έχεις στο τσιπάκι της flash EEPROM του motherboard. Χωρίς το Award Flash δεν κάνεις τίποτα.
alfista Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Το AWDFLASH είναι το πρόγραμμα που θα κάνει το update' date=' δηλαδή που θα αναλάβει να γράψει τα περιεχόμενα του .bin αρχείου που έχεις στο τσιπάκι της flash EEPROM του motherboard.Χωρίς το Award Flash δεν κάνεις τίποτα.[/quote'] Με δεδομένο ότι στο site τις εταιρείας έχει μόνο το αρχείο bin, εγώ τι κάνω; Καμιά ιδέα;
Highlander Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δυστυχώς το update δεν βοήθησε την Asrock P4i65GV του πατέρα μου να δει Sata πάνω από 120GB :evil: :???: Έχω βάλει 250GB Sata II δίσκο πάνω σε αυτή. Σε δύο μηχανήματα μάλιστα ! :? :? :?
spock Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Με δεδομένο ότι στο site τις εταιρείας έχει μόνο το αρχείο bin, εγώ τι κάνω; Καμιά ιδέα; Το Google το έχεις υπ'όψιν σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.