Ailuros Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αναμένω ρυθμίσεις, συμβουλές, βελτιστοποιήσεις ή ότι θέλετε να προσθέσετε σχετικά με το παιχνίδι.
EKTELESTES Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showforum=3 ^^
Ailuros Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Το μόνο εύκολο θα ήταν να πάω εκεί, εγώ προτιμώ να το συζητήσουν οι παίδες εδώ.
littlelouievegos Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις.. Λοιπον ενα πολυ καλο αρθρο που εχει ολα τα tweaks και για αυτους που θελουν καλυτερη αποδοση και για αυτους που θελουν καλυτερο IQ θυσιαζοντας αποδοση ειναι αυτο Εαν θες να δεις τι χρησιμοποιω πρεπει να δεις το ini file ειναι αρκετες οι αλλαγες και quite frankly δεν τις θυμαμαι ολες.. Θα προσπαθησω να σου πω αναλυτικοτερα το setup μου μαλλον αυριο γιατι σημερα εχω λιγο τρεξιμο..
Ailuros Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρωτάω γιατί κάποιες ρυθμίσεις που είχες προτείνει στο παρελθόν οδηγούν σε παρενέργειες σε ορισμένα σημεία και δεν έχω καθορίσει ακόμα αν τελειώνει σε μια 256ΜΒ κάρτα η μνήμη ή αν απλά αντιδρά περίεργα η μηχανή του παιχνιδιού. Αναφέρομαι στο uGridsToLoad (ή πως το λένε τέλος πάντων) με >5 για παράδειγμα.
EKTELESTES Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 de xreiazesai na peirakseis ta grids pleon. Tha katevaseis ta Lod landscape replacement textures, k/h normal map lod, k eisai ok ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.