eltoro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αυτό είναι το χειρότερο! Μετά δεν ξεκινά καν με τον προηγούμενο χαρακτήρα σε μένα! Έχουν επισημανθεί αυτά και στο επίσημο forum (υποτίθεται υπάρχει ένα patch για να κάνεις recovery στον χαρακτήρα' date=' δεν βλέπω να κάνει κάτι όμως). Εδώ είναι όλες οι αναφορές για crash, κλπ http://vnboards.ign.com/titan_quest_tech_support/b23097/p1[/quote'] Επειδή μου το παρουσίασε και εμένα αυτό, την πρώτη φορά εσβησα τα savegames και το ξαναρχισα από την αρχή.. Τότε ο χαρακτήρας μου όμως ήταν ακόμα στο 2-3ο level! Τώρα που τον έφτασα κάπου στο 17ο και στα μάτησε να φορτώνει σε κάποια στιγμή με λίγο ψάξιμο παραπάνω βρήκα και κάνω το εξής: Πηγαίνω στον φάκελο My Documents\My Games\Titan Quest\Settings και σβήνω το options file. To συγκεκριμένο δημιουργείται ξανά όταν φορτώσουμε το save... Ως συνήθως έτσι καταφέρνει να φορτώσει κανονικά. Άντε καμιά φορά αφού το σβήσω κάνω και ένα restart και τότε πλέον παίζει. Πάντως τον χαρακτήρα μου δεν τον ξαναδιαγράφω.. ήμαρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Titan Quest Patch v1.08 - Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill - Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters - Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer - Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer - Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow - Fixed a multiplayer lobby crash - Fixed internet connection problem with custom maps - Fixed a memory leak - Improves multiplayer connection reliability - Improves multiplayer performance - Improves item auto-placement in inventory - Added character back-up functionality - Added option to disable compatibility check http://gamedata.box.sk/leech.php?id=patch&f=PatchStandalone_101_to_108.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Άντεεεεεεεεε, να πάω σπίτι να το δοκιμάσω, δεν κρατιέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Έβαλα το patch αλλά σαν πρώτη εντύπωση δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, στα πρώτα 5' κράσαρε ως συνήθως με could not read memory reference κλπ, κάνω ένα restart καλού κακού και ξαναδοκιμάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Παιδες εγω ειμαι μαλλον απο τους τυχερους που δεν κρασαρει, τωρα ειμαι στους Δελφους και μεχρι τωρα ολα ΟΚ - εχω βαλει το αρχειο απο reloaded. Στην αρχη που ξεκινησα κρασαρε συνεχεια και αφου εβαλα τη μουσικη στο off και less often -και χαμηλωσα λιγο τα details (1024χ768- shadows ,reflexions,textures law kai details medium) δεν ξανακρασαρε αν και παιζω ωρες. Παιζει αψογα με gf6600gt,sb audigy,ram 1 GB ,p4 3,2Ghz (μακαρι να ειχα μια 7800GT:cry: ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Lan μπορείς να παίξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 δεν εχω δοκιμασει εξαλλου ειναι ωραιο στο single player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Λέω αν γίνεται το single player campaign να το παίξεις και σε λαν με δυο παίκτες π.χ όπως στο diablo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Είναι κι αυτή μια πρόοδος...τώρα όταν κρασάρει δεν βγάζει καν μήνυμα λάθους, απλώς με πετάει στο desktop κι όλα καλά κι όλα ωραία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 pedia lan pezei opos to diablo to dungeon siege to sacred ktl ? mporo diladi na pe3o sto lan me tous filous mou tin single player ? plz kapios pou 3erei as kanei ton kopo na apantisei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkKnight Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Το θέμα δεν είναι αν παίζει lan, το θέμα είναι αν αντέξετε να παίξετε Lan λόγω των συνεχόμενων κρασαρισμάτων που θαχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Βγήκε patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkKnight Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εδώ κ 2 μέρες έχει βγει αλλά δεν κάνει τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πως δεν κάνει τίποτα! Αλλάζει κάποια πράγματα. Π.χ. εμένα τώρα κρασάρει πιο συχνά απ' ότι πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 emena den me afinei na fortoso to save game . krasarei sto load. ginete tipota? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα