Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ψάξε τον άλλον φίλο πιο πάνω και μιλάμε Παρασκευή βράδυ μάλλον. Στο STEAM δώστε μου names 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Στο STEAM δώστε μου names Vairas2 βρες εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Vairas2 βρες εμένα Δεν σε βρίσκω, δοκίμασε εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν σε βρίσκω, δοκίμασε εσύ Κάτσε να πάω σπίτι... Απόγευμα υπολόγισε θα μπούμε με τον άλλο φίλο για λίγο σήμερα... Θα σου στείλω μετά τις 7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δεν σε βρίσκω, δοκίμασε εσύ σου εστειλα αιτημα φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μάγκες το βράδυ θα μπούμε για παιχνίδι όποιος θέλει έρχεται, στείλε pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Το απόγευμα θα μπούμε για παιχνίδι στο νορμάλ, όποιος θέλει να περάσει παίκτη η να ανεβάσει λέβελ ας έρθει πριβε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 gog παιζουν με steam παικτες; εχω ενα ξαδερφο που παιζει συχνα αλλα εγω μπαινω πιο σπανια. αν γινεται να μπαινουμε ποτε-ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά δεν έχει διαφορά σε πιο client το έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 οκ θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Βγαινει συλλεκτικη του παιχνιδιου στις 20 Μαρτιου €100 και δεν βαζουν μεσα το Ragnarok Τι να τους πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 1:02 ΜΜ, firepc είπε Βγαινει συλλεκτικη του παιχνιδιου στις 20 Μαρτιου €100 και δεν βαζουν μεσα το Ragnarok Τι να τους πεις... Δεν θυμάμαι να εχω ξαναδεί άρμεγμα με τόσο παλιό/ληγμένο γάλα... Το παιχνίδι μιλάμε είναι 12 ετών, ήταν σταθερά σε κάθε sales στα ~3 ευρώ με το expansion και τώρα δεν δίνουν ούτε το καινούριο dlc και ζητάνε και 100αρικο?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Σου πιάνουν το ποπουδάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Το παιχνιδι αν και 12 χρονια παλιο, παραμενει ενα Επος και παιζεται ανετα και σημερα. Καλο ειναι που βγαινει collectors, αλλα βαλτε και το ragnarok ελεος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τραγικοί απλά..και για την collectors που βγάνει μετά από μια δεκαετία+ και ότι μέσα σε αυτό το πακέτο δεν βάζουν το νέο DLC.. Μαύρο σα να μην υπάρχει αύριο! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα