ektelion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Θα το τσιμπήσω ασυζητητί αν πέσει στα 5 ευρώ. Πιο πάνω δεν δίνω, σόρι κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το τσίμπησα δεν αντεξα.. Το πήρα και εγώ ρε μάγκες, ναι μετά απο 10 χρόνια !!!!! Και περισσότερο για να στιρίξω την προσπάθεια τους και το οτι δεν έχουν αφήσει το παιχνίδι που με έκανε να γουστάρω απίστευτα!!! Επίσης θεωρώ οτι το έκαναν και για να μαζέψουν και χρήμα για Titan Quest 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μαγκες δε το χω παιξει ποτε αλλα μου αρεσουν τα αρ πι τζι αρκει να μην εχει πολυ μπλα μπλα, θελω δλδ λουταρισμα αρκετο και να φτιαχνω οπλα. Αξίζει λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μαγκες δε το χω παιξει ποτε αλλα μου αρεσουν τα αρ πι τζι αρκει να μην εχει πολυ μπλα μπλα, θελω δλδ λουταρισμα αρκετο και να φτιαχνω οπλα. Αξίζει λετε; Είναι παλιό... αλλα όσοι το έχουμε παίξει έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις. ΣΙΓΟΥΡΑ πρέπει να υπάρχει στην συλλογή σου και τα α αξίζει λα λεφτά του. Crafting μην περιμένεις και πολλά όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μαγκες δε το χω παιξει ποτε αλλα μου αρεσουν τα αρ πι τζι αρκει να μην εχει πολυ μπλα μπλα, θελω δλδ λουταρισμα αρκετο και να φτιαχνω οπλα. Αξίζει λετε; Ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια. Απλα θεικο και μεταφορικα και κυριολεκτικα. Παρε το βασικο που εχει και το πρωτο expansion, το χει 4€ στο steam. Ενα καταπληκτικο game που παιζεται ανετα και σημερα με καθαρο gameplay. Και loot να φανε και οι κοτες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamour Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Για 15€ όμως με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια. Απλα θεικο και μεταφορικα και κυριολεκτικα. Παρε το βασικο που εχει και το πρωτο expansion, το χει 4€ στο steam. Ενα καταπληκτικο game που παιζεται ανετα και σημερα με καθαρο gameplay. Και loot να φανε και οι κοτες Ωραία θα το τσεκάρω τότε και θα σου πω εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια. Απλα θεικο και μεταφορικα και κυριολεκτικα. Παρε το βασικο που εχει και το πρωτο expansion, το χει 4€ στο steam. Ενα καταπληκτικο game που παιζεται ανετα και σημερα με καθαρο gameplay. Και loot να φανε και οι κοτες Το πήρα πριν λίγες μέρες στα 4.99, παιχνιδαρα κορυφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Κάντε add: rpdrummer.Παίζω τα Σαββατοκύριακα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Κάντε add: rpdrummer. Παίζω τα Σαββατοκύριακα βοηθας ; εστειλα αιτημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αν είσαι στην αρχή ίσως φτιάξω νέο χαρακτήρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αν είσαι στην αρχή ίσως φτιάξω νέο χαρακτήρα πηγα ηδη 19 προς 20 , με βρηκε ενας Ελληνας και βοηθησε Κανε με φιλο και θα παμε ολοι μαζι σ/κ ισως και παρασκευη αργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αν είσαι στην αρχή ίσως φτιάξω νέο χαρακτήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για ΣΚ μάγκες ψήνομαι και εγώ, κάνω και εγώ νέο χαρακτήρα, μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για ΣΚ μάγκες ψήνομαι και εγώ, κάνω και εγώ νέο χαρακτήρα, μέσα Ψάξε τον άλλον φίλο πιο πάνω και μιλάμε Παρασκευή βράδυ μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα