Προς το περιεχόμενο

Titan Quest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 587
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εμένα φαίνεται ήδη.Είχα πάρει από το 11 τη gold έκδοση και όλο καθυστερούσα να την ξεκινήσω.Είχα παίξει το demo και μου άρεσε πολύ.Αργότερα όμως περνώντας ο καιρός φοβόμουν να το δοκιμάσω μήπως ήταν παλαιωμένο.Νομίζω τώρα θα έχει φρεσκαριστεί ικανοποιητικά.  :-)

και εγω εχω το gold eldition αλλα δεν μου το εβγαλε σαν update.τι κανω λαθος?

Δημοσ.

Δες όλα τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σου.Δεν στα καταργεί τα προηγούμενα.Απλά θα προσθέσει και το anniversary.Δηλαδή θα πρέπει να βλέπεις titan quest, immortal throne και anniversary.Εάν είχες εγκατεστημένο ένα από τα δύο πρώτα υποψιάζομαι πως θα πρέπει να κατεβάσεις πάλι από την αρχή την αναβαθμισμένη έκδοση.Εάν δε βλέπεις πουθενά τη νέα έκδοση, κάνε ένα support ticket, τι να πω, δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου.

Εκτός και εάν είχες retail έκδοση.Αυτές δε μπαίνουν στο steam απ' όσο ξέρω.

Δημοσ.

Παιδιά έκανα παραγγελία από το παμπλικ, θα γίνει αυτόματα anniversary ή ισχύει μόνο για αυτούς που το είχαν ενεργοποιήσει πριν to update?

UPDATE Τελικα το αγορασα απο το public και αφου εβαλα το κλειδι στο steam εχω κανονικα και ταο κανονικο και το immortal και το aniversarry :D

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα παιδιά . λοιπόν το αγόρασα  online
μου εμφανίζει στο steam titan quest, immortal throne και anniversary
εγώ έβαλα να κατεβαίνει μόνο η anniversary , χρειάζονται να κατέβουν και τα αλλά 2 ?

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα παιδιά . λοιπόν το αγόρασα  online

μου εμφανίζει στο steam titan quest, immortal throne και anniversary

εγώ έβαλα να κατεβαίνει μόνο η anniversary , χρειάζονται να κατέβουν και τα αλλά 2 ?

Όχι, το Anniversary τα έχει και τα δύο.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά ποιά είναι ή διαφορά με το παλιό ; Γτ μέχρι στιγμής δεν έχω δεί και τπτ...

^ βασικά το μόνο που έκαναν είναι να κάνουν τα 2 παιχνίδι,ένα!

Change Log

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με το Public patch στο Steam γίνεται καλή δουλειά. Δεν το περίμενα απο την Nordic Games, μπράβο τους

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...