privateer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω βρηκα επιτελους λυση στο προβλημα με τα lobbies. Καποια στιγμη θα το αρχισω αν και υπαρχει τωρα το PoE και Diablo 3.
nikos1982 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εμένα φαίνεται ήδη.Είχα πάρει από το 11 τη gold έκδοση και όλο καθυστερούσα να την ξεκινήσω.Είχα παίξει το demo και μου άρεσε πολύ.Αργότερα όμως περνώντας ο καιρός φοβόμουν να το δοκιμάσω μήπως ήταν παλαιωμένο.Νομίζω τώρα θα έχει φρεσκαριστεί ικανοποιητικά. και εγω εχω το gold eldition αλλα δεν μου το εβγαλε σαν update.τι κανω λαθος?
Bigi444444 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δες όλα τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σου.Δεν στα καταργεί τα προηγούμενα.Απλά θα προσθέσει και το anniversary.Δηλαδή θα πρέπει να βλέπεις titan quest, immortal throne και anniversary.Εάν είχες εγκατεστημένο ένα από τα δύο πρώτα υποψιάζομαι πως θα πρέπει να κατεβάσεις πάλι από την αρχή την αναβαθμισμένη έκδοση.Εάν δε βλέπεις πουθενά τη νέα έκδοση, κάνε ένα support ticket, τι να πω, δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Εκτός και εάν είχες retail έκδοση.Αυτές δε μπαίνουν στο steam απ' όσο ξέρω.
mikemart Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά έκανα παραγγελία από το παμπλικ, θα γίνει αυτόματα anniversary ή ισχύει μόνο για αυτούς που το είχαν ενεργοποιήσει πριν to update? UPDATE Τελικα το αγορασα απο το public και αφου εβαλα το κλειδι στο steam εχω κανονικα και ταο κανονικο και το immortal και το aniversarry 1
punkioraki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 καλημέρα παιδιά . λοιπόν το αγόρασα onlineμου εμφανίζει στο steam titan quest, immortal throne και anniversaryεγώ έβαλα να κατεβαίνει μόνο η anniversary , χρειάζονται να κατέβουν και τα αλλά 2 ? 1
Tmark Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 καλημέρα παιδιά . λοιπόν το αγόρασα online μου εμφανίζει στο steam titan quest, immortal throne και anniversary εγώ έβαλα να κατεβαίνει μόνο η anniversary , χρειάζονται να κατέβουν και τα αλλά 2 ? Όχι, το Anniversary τα έχει και τα δύο. 2
lefteris210 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ποιά είναι ή διαφορά με το παλιό ; Γτ μέχρι στιγμής δεν έχω δεί και τπτ...
punkioraki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) οκ βρήκα τη ήθελε Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από punkioraki 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ποιά είναι ή διαφορά με το παλιό ; Γτ μέχρι στιγμής δεν έχω δεί και τπτ... ^ βασικά το μόνο που έκαναν είναι να κάνουν τα 2 παιχνίδι,ένα! Change Log 1
punkioraki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μήπως γνωρίζει κανείς το "Latter to Mummy" που το δίνεις ?
Daemonos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με το Public patch στο Steam γίνεται καλή δουλειά. Δεν το περίμενα απο την Nordic Games, μπράβο τους 1
RPDrummer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 μήπως γνωρίζει κανείς το "Latter to Mummy" που το δίνεις ? Πουθενά. Υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι πάπυροι.. κλάιν
RPDrummer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Νέο Expansion μετά από 10 χρόνια !!'Titan Quest - Ragnarok" http://store.steampowered.com/app/741350/Titan_Quest_Ragnark/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα