panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αυτό που διαπιστώνω, μετά από άπειρους υπολογισμούς και βάλε-βγάλε αντικειμένων είναι το εξής: Τα επι τις 100 ποσοστά από elemental damages συνυπολογίζονται τόσο στο average damage όσο και στο DPS για όλα τα αντικείμενα. ΕΚΤΟΣ από τα artifacts. Τα artifacts αυξάνουν επι τις εκατό μόνο το elemental damage που ήδη κάνεις. Παράδειγμα: To Crystal Tear artifact δίνει +18% Cold Damage +13% Lighting Damage +18% Vitality Damage Αν το όπλο σου κάνει 57 normal damage και 20 cold damage, η ζημιά σου θα είναι 57 + 20 + (18% Χ 20) + ( 13% Χ 0) + (18% Χ 0) Άρα, για να αποκομήσεις τα μέγιστα από το συγκεκριμένο artifact, θα πρέπει να έχεις ήδη όπλο ή αντικείμενα που να κάνουν και Cold και Lightning και Vitality Damage. Δεν ξέρω, και πάλι οι υπολογισμοί του παιχνιδιού φαίνονται προβληματικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτό που διαπιστώνω, μετά από άπειρους υπολογισμούς και βάλε-βγάλε αντικειμένων είναι το εξής: Τα επι τις 100 ποσοστά από elemental damages συνυπολογίζονται τόσο στο average damage όσο και στο DPS για όλα τα αντικείμενα. ΕΚΤΟΣ από τα artifacts. Τα artifacts αυξάνουν επι τις εκατό μόνο το elemental damage που ήδη κάνεις. Παράδειγμα: To Crystal Tear artifact δίνει +18% Cold Damage +13% Lighting Damage +18% Vitality Damage Αν το όπλο σου κάνει 57 normal damage και 20 cold damage, η ζημιά σου θα είναι 57 + 20 + (18% Χ 20) + ( 13% Χ 0) + (18% Χ 0) Άρα, για να αποκομήσεις τα μέγιστα από το συγκεκριμένο artifact, θα πρέπει να έχεις ήδη όπλο ή αντικείμενα που να κάνουν και Cold και Lightning και Vitality Damage. Δεν ξέρω, και πάλι οι υπολογισμοί του παιχνιδιού φαίνονται προβληματικοί. Το DPS ειναι λογικό να ειναι μεγαλύτερο στο Deathrattle αφου κάνεις περισσοτερες επιθέσεις(Attack Speed: 116%).To average ομως ειναι μικρότερο. Nομίζω οτι δεν μπορείς να βγάλεις σωστά νούμερα γιατι δεν εχεις όλες τις εξισωσεις(και τις σωστές). Αν θυμαμαι καλα το cold,fire,κτλ damage δεν συνυπολογιζεται στο physical damage αλλα μετράνε αλλιως!Δεν πρεπει να τα προσθεσεις. Σε ενα forum διαβασα ενα πχ για τον υπολογισμο του damage σε αντικειμενο που δεν εχει κατι αλλο. Πχ.Αν ενα οπλο κάνει 100(average)damage και εσυ έχεις 500 strength και +100% dmg O τυπος θα παει ετσι: 100*(1+500/500)*(1+100%)+500*0.04 Δες και εδώ ενα calculator. Παντώς να ξερεις το παιχνιδι ειχε πολλα glitches,υπύρχαν περιπτωσεις που αλλα σου ελεγε ενα item και άλλα εκανε τλκ. Ασε που σε κάποιο patch ή στο expansion μπορει να άλλαξαν ολες οι εξισωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σας Αλάνια! Νομίζω όλοι ξέρετε την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ που ονομάζεται Titan Quest. Μετά απο έρευνα που έκανα βρήκα και ενα πολύ καλό Mod το οποίο βάζει Tons of Content στην κυριολεξία! Οπότε ξεκίνησα να παίζω ξανα, και καθώς δεν βρήκα άλλο νήμα για το παιχνίδι, θα χαρώ πολύ όποιος θέλει να μιλήσουμε να παίξουμε και παρέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 no links,no story 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Με πολύ αγάπη! http://www.moddb.com/mods/soulvizier έχει βγεί και το 0.98 (test βέβαια αλλα whatever) http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/54956-Soulvizier-0-98x Features: Hundreds of new unique monsters to encounter. Reworked masteries. Tons of new items and several new item types. Greatly increased difficulty Elite monster groups. Random boss encounters. Create equipment with the new forging formulas. New merchant type "Alchemist". Build upon Munderbunny's Underlord mod. Includes Kirii's DiabloUI. Gameplay Changes Base move/attack/cast speed increased. Epic and Legendary items are enchantable. Changes to XP progression. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχουν προσθέσει και περισσότερο crafting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Για εμένα, το καλύτερο Action RPG που έχει βγει ποτέ, ναι, ακόμη καλύτερο κι από το Diablo 2. Το έχω τερματίσει τρεις φορές (μαζί με το expansion). Ευχαριστώ πολύ για τα links! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Για εμένα, το καλύτερο Action RPG που έχει βγει ποτέ, ναι, ακόμη καλύτερο κι από το Diablo 2. Το έχω τερματίσει τρεις φορές (μαζί με το expansion). Ευχαριστώ πολύ για τα links! Ισχύει !!! Αφού ακόμα και τώρα παίζεις άνετα!!! Μπορούμε να παίξουμε και παρέα με virtual Lan. Το Soulvizier είναι τρομερό mod! κάνει το παιχνίδι μεγαλύτερο απο το Diablo. Πολύ καλή δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Daemonos αν σου άρεσει το Titan Quest δοκίμασε και το Grim Dawn. Νομίζω ότι θα σου αρέσει πολύ περισσότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αν και παιζω diablo 3 τωρα θα ηθελα να το ξαναπαιξω. κανε με add: priva77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Daemonos αν σου άρεσει το Titan Quest δοκίμασε και το Grim Dawn. Νομίζω ότι θα σου αρέσει πολύ περισσότερο. Ναι το ξέρω, το έχουν φτιάξει οι ίδιοι, θα το δοκιμάσω αλλα αργότερα, ακόμα το GD μου φαίνεται μικρό. Θέλει αρκετή δουλειά. εκτός αυτού περιμένω καμιά καλή προσφορά να το πάρω Αν και παιζω diablo 3 τωρα θα ηθελα να το ξαναπαιξω. κανε με add: priva77 Add σε τι? αν θέλεις να παίξουμε παρέα μιλάμε μέσω skype η κάτι να το κανονίσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ναι το ξέρω, το έχουν φτιάξει οι ίδιοι, θα το δοκιμάσω αλλα αργότερα, ακόμα το GD μου φαίνεται μικρό. Θέλει αρκετή δουλειά. εκτός αυτού περιμένω καμιά καλή προσφορά να το πάρω Add σε τι? αν θέλεις να παίξουμε παρέα μιλάμε μέσω skype η κάτι να το κανονίσουμε. steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 steam Είχα αγοράσει το Gold edition σε δισκάκι, οπότε δεν ξέρω αν γίνεται, μάλλον για κανένα virtual Lan μας βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Daemonos αν σου άρεσει το Titan Quest δοκίμασε και το Grim Dawn. Νομίζω ότι θα σου αρέσει πολύ περισσότερο. Όχι απαραίτητα......... Επειδή λάτρεψα το Titan's Quest, ήμουν backer του Grim Dawn από την πρώτη μέρα και περίμενα υπομονετικά μέχρι την ημέρα που έγινε η επίσημη κυκλοφορία του. Δυστυχώς δεν με εντυπωσίασε.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Όχι απαραίτητα......... Επειδή λάτρεψα το Titan's Quest, ήμουν backer του Grim Dawn από την πρώτη μέρα και περίμενα υπομονετικά μέχρι την ημέρα που έγινε η επίσημη κυκλοφορία του. Δυστυχώς δεν με εντυπωσίασε.... Γιατί αυτό? Έχει αρκετά πράγματα βελτιωμένα σε σχέση με το TQ. Επίσης για μένα πλέον είναι πιο δελεαστικό ένα post-apocalyptic zombie περιβάλλον από την Αρχαία Ελλάδα-Ασία-Αίγυπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα