Προς το περιεχόμενο

Titan Quest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 587
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μαρέσει που είπα στο άλλο τόπικ (με τις προσφορές steam κτλπ) οτι τελικά δεν θα ξεκίναγα ... τα πράγματα δεν γίναν ακριβώς έτσι.. !!

titankj.jpg

o τυπάς είναι defender - nature ... τα skills τα έχω κάνει ****** .. τα έχω αλλάξει 400 φορές.. έχω χαλάσει πάνω απο 500.000 για τα skills.. :-D τώρα τα έχω βάλει όλα στο nature.. σκέφτομαι να τα αλλάξω πάλι.. μετάνιωσα που πήρα τον defender.. !! παίζω online με ένα φίλο γιαυτό δεν τον έχω ανεβάσει πολύ ακόμα.. αλλα που θα πάει :)

κανείς άλλος που να ξεκίνησε πρόσφατα?? :-)

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ας χρησιμοποιήσω κι εγώ το φτυαράκι μου μιάς και απέκτησα χτές το Titan gold λόγω της προσφοράς του Steam κι έχω κάποιες απορίες πριν ξεκινήσω.

Το steam βλέπει το παιχνίδι και το expansion σαν ξεχωριστά games που πρέπει να τα σετάρεις ξεχωριστά κλπ.

Οπότε για να ξεκινήσω από την αρχή, πρέπει να ξεκινήσω το TQ και όταν τελειώσω ξεκινάω το IT?

Ή ξεκινάω μια και καλή το IT? Το ίδιο κάνει?

Δημοσ.

εχω φτιαξει εναν warfare+spirit...ψιλοξενερωσα, lvl10

Δεν είναι κακός ο Spellbreaker (cool o Lich King).

Απλά, Warfare + Dream είναι OP αν τον ανεβάσεις σωστά...

Όπως και Fire + Dream...

Δημοσ.

Ας χρησιμοποιήσω κι εγώ το φτυαράκι μου μιάς και απέκτησα χτές το Titan gold λόγω της προσφοράς του Steam κι έχω κάποιες απορίες πριν ξεκινήσω.

Το steam βλέπει το παιχνίδι και το expansion σαν ξεχωριστά games που πρέπει να τα σετάρεις ξεχωριστά κλπ.

Οπότε για να ξεκινήσω από την αρχή, πρέπει να ξεκινήσω το TQ και όταν τελειώσω ξεκινάω το IT?

Ή ξεκινάω μια και καλή το IT? Το ίδιο κάνει?

κάπου είχα διαβάσει οτι πρέπει να ανοίξεις το αρχικό game πρώτα, να κάνεις exit και να μπείς στο IT, αλλιώς έτρωγε κόλλημα. επίσης υπάρχει unofficial patch που καλό θα ήταν να το βάλετε καθώς φτιάχνει πολλά πράγματα.... (έχω καιρό να ασχοληθώ και δεν θυμάμαι λινκς κτλπ)

Δημοσ.

κάπου είχα διαβάσει οτι πρέπει να ανοίξεις το αρχικό game πρώτα, να κάνεις exit και να μπείς στο IT, αλλιώς έτρωγε κόλλημα. επίσης υπάρχει unofficial patch που καλό θα ήταν να το βάλετε καθώς φτιάχνει πολλά πράγματα.... (έχω καιρό να ασχοληθώ και δεν θυμάμαι λινκς κτλπ)

Αυτό με την σειρά ανοίγματος των παιχνιδιών το έκανα έτσι κι αλλιώς για να τα σετάρω πριν ξεκινήσω και από εκεί μου ξεκίνησαν οι απορίες για το ποιο από τα δύο να αρχίσω και αν είναι το ίδιο.

Αν ξέρει κανείς πληροφορίες για το unofficial patch πριν ξεκινήσω θα το εκτιμούσα καθώς κάτι τέτοιο είχε βγει και για το Sacred 2 (άλλη πονεμένη ιστορία) και βελτίωνε το παιχνίδι κατά πολύ (εκτός απο τα ατελείωτα crash κυρίως αλλά και bugs που είχε)

EDIT: Βασικά πρέπει να το βρήκα http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/29712-REL-Bugfix-patch-1.17

αλλά απο ότι φαίνεται στις τελευταίες σελίδες δημιουργεί κάποια προβλήματα στην έκδοση του Steam οπότε μάλλον θα το αφήσω προς το παρόν και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Αν ξεκινήσεις με το ΙΤ, θα έχεις όλα τα επιπλέον αντικείμενα/σπεσιαλ τέρατα, που έβαλαν στο παιχνίδι. Επίσης μέσο αποθήκευσης των αντικειμένων, και θα μπορείς να φτιάξεις artifacts.

Δημοσ.

φυσικά, αν θες να ντυθείς σωστά και να νιώσεις το ΟΡ σ'ολο του το μεγαλείο (σετ στολή και μωβ/χρυσά -δεν θυμάμαι ποια ήταν τα ΤΟΡ- αντικείμενα) μπορείς να φορτώσεις το 'σουπερ-μαρκετ' mod...

rolleyes.gif

Δημοσ.

Παίζω και εγώ το παιχνίδι καμιά 25-αριά ώρες (το τσέπωσα στην προσφορά του Steam) και ομολογώ ότι το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό.

Μου άρεσε πολύ περισσότερο από το torchlight που είχα δοκιμάσει και παρατήσει πριν κάμποσο καιρό.

Είμαι τώρα 20-φεύγα level Hunter με το τόξο και τα σπάει κανονικά. Δεν μασάει τίποτα.

Λίγα ακόμα levels να max-άρω μερικά συγκεκριμένα skills για το τόξο και μετά να δούμε ποιό δεύτερο mastery θα επιλέξουμε...

Ισως τα καλύτερα 2,5 ευρώ που έχω δώσει ever!

Δημοσ.

Ισως τα καλύτερα 2,5 ευρώ που έχω δώσει ever!

Lol. :mrgreen:

Το αγόρασα κι εγώ στην προσφορά τη συγκεκριμένη, αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί ούτε καν να το εγκαταστήσω.Επιφυλάσσομαι όμως γιατί είναι μπουρί. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...