privateer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Καλησπερα σε ολους.Μολις εγκατεστησα το expansion του Titan Quest και παρατηρησα οτι πρεπει να το ξεκινησω απο την αρχη :cry: Μπορει καποιος να μου στειλει savegame απο το πρωτο μερος ολοκληρωμενο ωστε να ξεκινησω το δευτερο μερος?Ευχαριστω εκ των προτερων http://rapidshare.com/files/18696890/Titan_Quest_-_Immortal_Throne.rar.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Παρατηρησεις για το expansion: 1. ξεκιναει απο το πρωτο titan quest οποτε αν εχεις κρατησει το χαρακτηρα συνεχιζεις με βελτιωμενα options πχ εχεις scrolls 2. Οptions menu: εχεις περισοτερες επιλογες να ρυθμισεις τα γραφικα και ηχο, και επειδη εχει το σπαστικο cycle day-night ,μπορεις απο το φακελο στα εγγραφα να μπεις sto options.txt και να προσθεσεις την γραμμη dayNightCycle = false και απενεργοποιειται (στο πρωτο υπηρχε στην v1.20) ,επισης στο ιδιο (Options.txt)εχει και το force single cpu = true και μπορεις να το κανεις =false (εγω με 3.2 cpu hyperthreding ειδα μια μικρη βελτιωση) αν εχεις dual core 3. εκεινο που δεν εχω βρει ακομα ειναι τι μπορεις να βαλεις σε μια εξτρα κενη θεση σαν θεση για ασπιδα που εχει στο inventory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Παιζει κανενα savedgame με πολυ dexterity για να μην ξαναρχιζω απο την αρχη?Ειμαι bowman τι να κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoski Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 http://rapidshare.com/files/18696890/Titan_Quest_-_Immortal_Throne.rar.html αυτο το save είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην αρχή του Αδη?πώς βρίσκεσαι στον Άδη ξαφνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axlasas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μετά απο πολύ ψάξιμο τελικά βρήκα ποιο αντικείμενο μπαίνει στην θέση κάτω αριστερά στο inventory!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^DiMioN^ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παρατήρησα ότι σε ορισμένες φάσεις έχει bug με τον χάρτη, δηλαδή πατάς να ανοίξει και στο παράθυρο βγάζει μόνο το πλαίσιο, χάρτης πουθενά. Μια διόρθωση που μπορείτε να κάνετε γι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι: 1. Κλείνουμε το χάρτη. 2. Κλείνουμε το minimap με το κουμπάκι πάνω δεξιά. 3. Ανοίγουμε το χάρτη. (Πλέον δουλεύει κανονικά) 4. Ανοίγουμε το minimap. Ένα άλλο Bug είναι ότι σε ορισμένα σημεία εκεί που τρέχεις έχει πολύ lag, μέτα σε πάει πολύ γρήγορα και μόλις προχωρήσεις από το "νεκρό" σημείο επανέρχεται στα κανονικά. Αυτό δεν βρήκα ακόμα πως διορθώνεται. (Πάντως είναι σημεία που το version 1 του κανονικού Titan Quest κράσαρε. Έχει γίνει το τελευταίο Update πριν την εγκατάσταση του expansion) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoslink Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Κατω Απο Την Ασπιδα Μπαινει Το Amulet Ενω Κατω Απο Την Πανoπλια Μπαινει Το Atrifact. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Θελω να τα παρω το παιχνιδι original αλλα σκεφτομαι : Να παω να το παρω τωρα το gold pack που υπαρχει ή να περιμενο να βγει κανα καλητερο pack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollogrnik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Λοιπόν μέχρι ώρας έχω να πω το εξής... Κατάφερα να τελειώσω το αρχικό Titan Quest μετά από αρκετή προσπάθεια (για το normal difficulty μιλάμε, με Conjurer Lvl 36 χαρακτήρα και Earth / Spirit Masteries) και εγκατέστησα και το expansion. Βέβαια το είχα τελειώσει άλλες 2 φορές πριν αλλά έχασα τα saves... Το expansion είναι πολύ καλό εκ πρώτης απόψεως. Μάλιστα τα scrolls και τα artifacts (μέσω των arcane formulae) βοηθούν αρκετά. Οποος θέλει περισσότερα από το original παιχνίδι δεν έχει παρά να βάλει το expansion.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakra Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Πεστο ρε μεγαλε dimion οτι ειναι bug και γω που νομιζα οτι κολλουσε το pc μου!!!αρκετες φορες τα κανει αυτα πολυ σπαστικο ειναι.δε διορθωνετε με καποιο τροπο??το παρατησα το παιχνιδι λογω αυτου του προβληματος πολυ μου τη δινει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton85 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Tελικα παρηγγειλα το gold pack απο e-shop. Αλλα ρε παιδια εχω κανει τη παραγγελεια εδω και 2 εβδομαδες και συγκεκριμενα στις 30 του προηγουμενου μηνα και καθε φορα παιρνω τηλ μου λενε τη παρασκευη θα παραλαβουν καινουργια φουρνια και αυτο εγινε και τις 2 εβδομαδες. Εχει παρραγγειλει κανεις αλλος το συγκεκριμενο απο το e-shop? Στο site λενε μεχρι 6 μερες καθυστεριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregoriano8 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 εγκατεστησα το expansion του titan quest αλλα οταν σκοτωνω ενω εμφανιζονται τα αντικειμενα κατω δεν μπορω να τα παρω.Συγκεκριμενα οταν παω το cursor απανω τους δεν εμφανιζει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkKnight Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 πάτα το z... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregoriano8 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ευχαριστω πολυ.Στο πρωτο ομως δεν χρειαζοταν αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 εχω το παιχνιδι το γραφω και οταν παω να το παιξω με βγαζει κατι ονοματα απο files και δεν μπορω να συνεχησω αλλα αυτα τα οωοματα που λεει δεν υπαρχουν :( :( :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα