administrator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 μετα απο μια πρωτη ματια και αντιμετωπιση καποιων προβληματων Αρχικα το παιχνιδι αρνιοταν να εγκατασταθει γιατι ο installer δεν εβρισκε χωρο ..(το προβλημα δημιουργουνταν αν ο δισκος εγκαταστασης του λειτουργικου δεν ειναι ο C: οποτε και ο φακελος των Program Files ειναι σε καποιο αλλο σκληρο (η καταμηση-partition).. Πηγαινοντας στη registry [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion] και αλλαζοντας το "ProgramFilesDir"="Χ:\\Program Files" σε "ProgramFilesDir"="c:\\Program Files" η εγκατασταση ολοκληρωθηκε (οποτε επαναφερεις την αρχικη τιμη στην registry) meta tin allagi stin registry 8elei restart to pc ? giati pali den mou briskei xoro stous diskous ... alla skeftomai min exw kanena prob meta to restart kai tin allagi ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν αναφέρατε οτι έχει σκηνές από Σπάρτη, Αθήνα (Παρθενώνας, κλπ κλπ) αλλά ΚΑΙ Κνωσσό!!! Η τελική έκδοση βγήκε στις 24-6!! Για τους λάτρεις του είδους...τρέχτε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Έχω φτάσει ήδη level 10 και είμαι έξω από τα Μεγαρα. Πολύ καλό παιχνίδι, ό,τι καλύτερο του είδους έχει βγει από την εποχή του Diablo2, φοβερά γραφικά, surround ήχος (ακόμα και 7.1), πολύ όμορφοι χρωματισμοί και εντυπωσιακό animation. Λιτοί διάλογοι ενώ κατά τα φαινόμενα έχει μάλλον λίγα quests αλλά δεν μας χαλάει αυτό. Στο συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών είναι τόσοι λίγοι οι αξιόλογοι αντίπαλοι του Diablo που δεν μας χαλάει καθόλου ένα αριστούργημα σαν το Titan Quest. Ειδικά όταν έχει να κάνει με Αρχαία Ελλάδα! Πλέον λύθηκε και το πρόβλημα με τα securom...κόλπα, αφού οι γνωστοί άγνωστοι έβαλαν το χεράκι τους. Το πρόβλημά του όμως είναι ότι κρασάρει συνέχεια! Κρασάρει πρωί-μεσημέρι-βράδυ, κρασάρει οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μπορεί να κρασάρει μετά από 2 λεπτά ή μετά από 4 ώρες παιχνιδιού, κρασάρει ακόμα και αν αλλάξουμε το compatibility σε οποιαδήποτε windows ή αν κλείσουμε τα visual themes και το advanced text services, κρασάρει ακόμα και το αυθεντικό (ειδικά όταν μπαινοβγαίνουμε σε σπηλιές), κρασάρει με ό,τι είδος cr**ck και loader υπάρχει, κρασάρει και κάποιες φορές το pc θέλει μέχρι και reboot για να ξαναφορτώσει το παιχνίδι, κρασάρει και κάθε φορά λέει ότι χτύπησε διαφορετικό dll αρχείο (συνήθως όμως είναι το engine.dll ή το ntdll.dll), κρασάρει ακόμα και αν κλείσουμε τα dialogs ή το sound acceleration, είναι απελπιστική η κατάσταση κι έχω βαρεθεί να παίζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια μέχρι να καταφέρω να τελειώσω το quest...πριν να κρασάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 to paixnidaki skizei h eisagwgh me ta ellhnika metraei :D mono na min crashare etsi kai ti allo !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Η εισαγωγή όντως είναι... πρωτόγνωρη αλλά η προφορά στα αρχαία ελληνικά είναι πραγματικά για γέλια, πόσο δύσκολο ήταν να βρουν έναν Έλληνα να κάνει την απαγγελία? Οι δε NPC's στο παιχνίδι μόνο αγγλοελληνική προφορά δεν έχουν, πιο πολύ για πακιστανορώσους μου κάνουν. Επίσης το κακό είναι ότι τα video της εισαγωγής δεν γίνονται skip και πρέπει να μετονομάσω τα bik αρχεία για να μην παίζουν κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Παιδιά απ' ότι λέτε το παιχνίδι είναι τέλειο κα λέτε ότι έχει και Αρχαία Ελλάδα και πορώνομαι! Το demo παίζετε?Το κανονικό παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει?Για να πω σε ένα "θείο" μου να το φέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Παιδιά κατέβασα το demo και όταν το κάνω εκκίνηση,πάει να ανοίξει το παιχνίδι και μου εμφανίζει σφάλμα "Tag not found: tagMenuError33".Τι είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ορίστε τι βρήκα στο official forum του παιχνιδιού : I think we found the problem here - it is happening with Windows OS that are not running in english. I believe this should fix things: In the Titan Quest\Settings folder open the defaults.txt file and add the line : language = English to the bottom of the file. Also in My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings edit the options.txt file with the same line: language = English and save that as well. This should make the text appear in english and then you can manually change the language when you are in the game. ...και απ'ότι φαίνεται αυτό διορθώνει τα πράγματα. Εάν το παραπάνω δεν σου δουλέψει, κάποιος τύπος έγραψε ένα mini-guide που διαφωτίζει και βοηθάει ακόμα περισσότερο. Θα το βρεις εδώ. Γενικά όμως υπάρχουν τόσα bugs και crashes (ακόμα και στο demo) σε κάθε είδος PC configuration που τα βλέπω χλωμά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalavrezos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Το παιχνιδι το βρηκα "καπου",το "απεκτησα" και ειναι παρα πολυ καλο.Σε Diablo στιλ καιρο ειχα να βρω και να μου αρεσει.Εμενα ουτε κολληματα κανει,τιποτα!!!Εχω πωρωθει αγρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 τα βίντεο στην αρχή τα περνάς με γρήγορο Escape ! EDIT: gia osoys de doyleyei to escape, exei vgei intro fix hdh ^^ Νζεππο - ναι, στο ντέμο είχα αυτό το πρόβλημα με την γλώσσα κ έφτιαξε προσθέτοντας την γραμμή στο .ini. Στην ολόκληρη έκδοση όμως δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, αναγνώρισε κανονικά την γλώσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως μέχρι να βγάλουν patch δεν ασχολούμαι. Καλά να το έχουμε πάρει από το θείο το παιχνίδι, αλλά όταν παρουσιάζει πολλά προβλήματα και σε όσους το έχουν αυθεντικό είναι απλώς απαράδεκτο. Κατά τ'άλλα είναι φοβερό παιχνίδι, τελεία και παύλα (αν και σαν την ατμόσφαιρα που είχα συναντήσει στο diablo το πρώτο, δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται, είχα παίξει τότε στο PSX τα 7 πρώτα dungeon levels μέσα σε ένα βράδυ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Φίλε nzeppos,το έκανα αυτό που μου είπες και δούλεψε αλλά τώρα,πάλι όταν πάει να αρχίσει το παιχνίδι,μου εμφανίζει ένα άλλο σφάλμα "Couldn't initialize graphics engine".Τι είναι πάλι τούτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkKnight Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ρε π&*σ(η δεν αντέχω να περιμένω το patch, 1 μαμάτο παιχνίδι βγήκε για το καλοκαίρι κ δεν μπορούμε να το παίξουμε έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Παιδιά απ' ότι λέτε το παιχνίδι είναι τέλειο κα λέτε ότι έχει και Αρχαία Ελλάδα και πορώνομαι! Το demo παίζετε?Το κανονικό παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει?Για να πω σε ένα "θείο" μου να το φέρει. bebeos kai exei kikloforhsei...thes na sou gnoriso ena theio mou ? stile pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 paidia apeira bugs...olo sto desktop me bgazei,ligo pezo krasarei,ksanapaizo krasarei,ekana kai ta kolpakia me ta language tipota.Kana patch tha bgaloun? krima to game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα