dpolal Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Είχα ένα εταιρικό λαπτοπ Dell D-600. Είχα παρατηρήσει ότι μετά από πολύωρη χρήση και συνεχή πληκτρολόγηση αισθανόμουν έναν έντονο πόνο και κάψιμο στο αριστερό μου χέρι. Ο λόγος ήταν ότι ο σκληρός δίσκος του ήταν τοποθετημένως στην κάτω αριστερή μεριά του φορητού ακριβώς δίπλα από το touchpad. Οπότε μετά από ώρα, όταν πλέον η θερμοκρασία του ανέβαινε αρκετά ζεσταινόταν και το μεταλλικό περίβλημα (καπάκι) του λαπτοπ και κατά συνέπεια είχα πρόβλημα στο χέρι μου που ακουμπούσα επάνω κατά την πληκτρολόγηση. Μετά από έναν χρόνο περίπου άλλαξα φορητό και μου έδωσαν ένα Dell D610. Αμέσως μόλις το πήρα το έψαξα λίγο και παρατήρησα μια ουσιαστική διαφορά. Ο δίσκος ήταν πάλι στο ίδιο μέρος μόνο που τώρα από πάνω του ήταν τοποθετημένη η θύρα PCMCIA οπότε παραμβαλόταν ένα αρκετά μεγάλο κενό μεταξύ του δίσκου και του εθωτερικού περιβλήματος. Kοιτώντας περισσότερο παρατήρησα ότι και το εξωτερικό πλαϊνό καπάκι του δίσκου και η θύρα PCMCIA είχαν μεταξύ τους ένα μικρό κενό που από ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν εξαερισμός... Χάρηκα για πολλούς λόγους. Καταρχήν επειδή δεν θα είχα πλέον πρόβλημα με τη θερμότητα αλλά και επειδή διαπίστωσα ότι κάποια σχεδιαστικά λάθη τελικά διορθώνονται. Μπορεί όχι σε όλες τις εταιρείες αλλά σε κάποιες έστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 λες να παιζει ο δαρβινος και για τα λαπτοπς; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.