Draculina Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εγώ είδα 1 τύπο με μπλουζάκι insomnia (σε μία συναυλία αν θυμάμαι καλά), ως περίεργο πλάσμα μπήκα να δω για τι πράγμα πρόκειται!Και έμεινα!! προλαβα εποχες leon ' date=' agnanta , imagine stathispap και χιλιους αλλους προλαβα και το "ακατανομαστο"[/quote'] Χεχε, ο stathispap αφησε εποχή ε??Το ιντερνετ είναι μικρό, αλλά ο κόσμος ακόμα μικρότερος!!;-)
sam sam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 εγω παλι μπηκα μεσω του google...εψαχνα κατι εφαρνογες για το κινητο μου...ε και να τα αποτελεσματα!!!...
aragorn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εγώ δε θυμάμαι πως βρέθηκα εδώ. Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα "beam me up Scottie" και μετά είδα φάτσα-κάρτα το logo του ινσόμνια.
DrLo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 εεεε, εγού ως γωστόν, εσέρφαρα τα πρόβατα εδώ επαραπέρα, και εκ πρώτης όψεως λοιπόν, είδα όλα τα παράθυρα να γίνονται insomnia. Ύστερα, ήρθε ο paredwse κι έπεσε στο γκρεμό .... και κάλος mod ήταν
Oberon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 δεν γνωρίζω. Ακομα ψαχνομαι το πως βρέθηκα εδώ. :grin:
Black_Raven Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Με έβγαλε ο δρόμος... Ωραία είναι πάντως! Λεω να μείνω...:grin:
pablo_esobar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 διαβασα την κατηγορια web αuthoring απο καιρο και τωρα ειπα να γινω ενεργο μελος!την σελιδα την βρηκα μεσω της gOOgLe
marios1957 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Α,ναι,δεν είπα πως βρέθηκα και γω εδώ μέσα (κι είχατε μια φαγούρα,i know...): Πρέπει νάτανε Χειμώνας-Άνοιξη του 99-00,όταν μεσουρανούσε ο Μάνος με τα κινητά του (unwired στο delphi) και μούπεσε πολύ βαριά μια παρατήρηση απ' τη γκομενούλα (που θα μπορούσε στο άνετο να ήταν και κόρη μου) ενός τυπάκου που μου σύστησε το insomnia.To όνομα της κοπελίτσας το ξέχασα,το όνομα του τυπά (Νίκος @ου@ίνας) και η έκφραση του "απολυτηρίου" μου απ' τα "κινητά",ήταν ο ορισμός της γυναίκας: "Αυτό το άχρηστο πράγμα γύρω απ' το νουνί". Από τότε έχουν να με δούνε,μιας και δεν προστάτευσε -επαρκώς κατά τη γνώμη μου- την παρουσία μου εκείθενες,εκείνο το forum.Με κέρδισε το insomnia,προς μεγάάάάλη στενοχώρια χρηστών και κουμανταδόρων.Υπομονή παιδιά,πλησιάζει η σύνταξη,κοντοζυγώνει το βουνό,οπότε μπορείτε και να ελπίζετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.