marios1957 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ...edit: Τώρα παρατήρησα πως έχω ημερομηνία εγγραφής 23-08-2000 και ο HAL έχει 29-08-2000. Κάτι δεν πάει καλά μάλλον... Μια χαρά είναι,απλά πέσαμε ενδιάμεσα κανα δυο φορές και κάποια απ' αυτές ο H9k ...ξέχασε να γραφτεί....
Xvipes Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 το πρώτο μου ποστ νομίζω τα λέει όλα για το πως βρέθηκα εδώ. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=37599 το φόρουμ μου το είπε ένας φίλος μου(sgus λέγετε) ε μέτα απο το πρώτο μου ποστ,ως γνωστόν ΚΟΛΛΗΣΑ!
djgenesis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μάλλον κατα τύχη βρήκα το insomnia. Έψαχνα στο google πληροφοριές για το θεϊκό παιδικό Kapamaru.(Στο διάβολο Χαγιάτε!!) RESPEECT ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!!!!!!!! Δεν βρήκα τίποτα εγώ.
__D3mIaN__ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Εμαθα για το φόρουμ από τον φίλο μου Χ-vipes και μου άρεσε γιατί εκτός από πολλά θέματα που καλύπτει το φόρουμ, έχει και πολλούς χρήστες
wgibson Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 διαβαζα pcmaster και ειχε αναφορα στο Insomnia τι περιεγραφε ως πολυ underground site και ετσι μου κινησε την περιεργεια νομιζω ηταν γυρω στο 98-99 δεν θυμαμαι ακριβως ηταν το πρωτο φορουμ που μπηκα προλαβα εποχες leon , agnanta , imagine stathispap και χιλιους αλλους προλαβα και το "ακατανομαστο"
aliaser Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 διαβαζα pcmaster και ειχε αναφορα στο Insomnia τι περιεγραφε ως πολυ underground site και ετσι μου κινησε την περιεργεια νομιζω ηταν γυρω στο 98-99 δεν θυμαμαι ακριβως ηταν το πρωτο φορουμ που μπηκα προλαβα εποχες leon ' date=' agnanta , imagine stathispap και χιλιους αλλους προλαβα και το "ακατανομαστο"[/quote'] το είχα ξεχάσει το ακατανόμαστο και εγώ ακατανόμαστος έχω καταντήσει εδώ πέρα
BadBoy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Ναι, το ακατανόμαστο... Αν δεν κάνω λάθος σταμάτησε με τη μετάβαση σε vBulletin. Δυστυχώς ποτέ δεν απέκτησα πρόσβαση, αν και προσπάθησα... Υπήρχε και ξεχωριστό κανάλι στο irc, με password εννοείται.
ClouD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Κάπου στο 2000, με έστειλε ένας φίλος, έχω χάσει το παλιό nick, ωραίες εποχές. Το "ακατανόμαστο", *heavy sigh*.
traianos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Εγώ το έμαθα από έναν φίλο που μου το σύστησε ως ένα από τα καλύτερα ελληνικά site.
-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 διαβαζα pcmaster και ειχε αναφορα στο Insomnia τι περιεγραφε ως πολυ underground site και ετσι μου κινησε την περιεργεια νομιζω ηταν γυρω στο 98-99 δεν θυμαμαι ακριβως ηταν το πρωτο φορουμ που μπηκα προλαβα εποχες leon ' date=' agnanta , imagine stathispap και χιλιους αλλους προλαβα και το "ακατανομαστο"[/quote'] Το "Warez Mania" το'χες προλαβει??
LL_NEO Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Με πήρε τηλέφωνο ο HAL και μου ζήτησε να γραφτώ, προκειμένου να τραβήξω νέα μέλη...
theoritikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Έψαχνα πληροφορίες για το πρώτο modchip του xbox όταν πρωτοβγήκε,και ένα Link με έφερε στην κεντρική σελίδα του forum. Αφού διάβασα την είδηση πάτησα στο Link Που σε πήγαινε στο forum και... αυτό ήταν! Κόλλησα για τα καλά!
georgia_np Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Τα γνωστά υπότιτλους έψαχνα και τσουκου τσουκου, έφτασα ως εδώ...
aGka8l Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 κατι εψαχνα για free hosting και με εστηλε ενας εδω!παρακολουθουσα αρκετο καιρο μεχρι που ηρθε η στιγμη να γραυτω και να αρχηζω σιγα σιγα να ποσταρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.