Προς το περιεχόμενο

πως βρεθηκατε εδω;;;

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην αρχή ήθελα να αγοράσω Η/Υ και είπα να ψάξω για προτάσεις.Μετά, αφού πήρα το pc άρχισαν τα προβλήματα και ήθελα βοήθεια.Μετά είπα να ακούσω και κάποιες προτάσεις για μουσική και για ταινίες.Μετα έπαθα υπερκόπωση από τα πολλά topics.....ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????????

Δημοσ.

Από ένα καλό μου φίλο τον Hal. Δεν νομίζω να τον γνωρίζετε. Τον ήξερα πολύ καιρό και μου είπε πριν ένα χρόνο:

" Έχω ένα μικρό forumακι για υπολογιστές. Δες να μου πεις αν σου αρέσει."

Και δε μου άρεσε....

Από ένα φίλο.

Δημοσ.

Μάλλον κατα τύχη βρήκα το insomnia. Έψαχνα στο google πληροφοριές για το θεϊκό παιδικό Kapamaru.(Στο διάβολο Χαγιάτε!!)

Δημοσ.

Eμενα μου το συστησε ο αδερφος μου(οπως ειδα οτι εγεινε και σε αλλα 2 παιδια:-D ).Απο την στιγμη που μου το συστησε ,και εκτοτε κολισαα......:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

dos στα winme. ακόμα υπαρχει το file στο site.

#insomnia στο groovy????

σε 2μιση βδομάδες δεν θα υπάρχει πια groovy :s

Δημοσ.

Αυτά παθαίνει κανείς όταν αναζητεί σπαστήρι για κάνα πρόγραμμα... σε βγάζει σε ύποπτες σελίδες (καλή ώρα)! :lol:

O γούγλης μου σύστησε το ινσόμνια! Κι ούτε που θυμάμαι τι έψαχνα... Εμ! Μάλλον αναζήτηση τίτλων σε τραγούδια πρέπει να έψαχνα και με έβγαλε στα μέρη αυτά! Ε! Από τότε... έφαγα ινσομνιοκόλλημα! ;)

Δημοσ.

το γνωριζα αρκετα χρονια αλλα δεν με ενδιεφερε ποτε να γραφτω. απλα κατεβαζα οδηγους. δεν θυμαμαι καν τι εψαχνα και κολλησα.

Δημοσ.

Κατι εψαχνα στο γνωστο γουγλη και βρεθηκα εδω και οπως και πολλοι αλλοι κολλησα....................

Δημοσ.

Εγώ το 98-99 που πήγαινα 3η Λυκείου, επειδή δε μου δίναν σημασία τα κοριτσάκια γιατί ήμουν μικρός και διαφορετικός και επειδή δε με παίζαν στο μπάσκετ/ποδόσφαιρο τα αγοράκια επειδή ήμουν μικρόσομος και έτρωγα τάπες έπρεπε να βρω ένα τρόπο να νοιώθω καλύτερα και προέβαλα την υπεροχή μου στα τεχνολογικά θέματα. Τότε ο κόσμος δεν είχε ΙΔΕΑ τι είναι το internet όσοι το χρησιμοποιούσαν έκαναν άνετα παρανομίες, δεν υπήρχαν p2p (το napster εμανίστηκε λίγο μετά) και έπαιζε μόνο το chat για ορισμένους. Πράγματα που θυμάμαι και με συγκινούν:

- Ήταν πολυτέλεια να έχεις ΝΕΤ στο σπίτι. Τα modems ήταν 28.800 ή 33.600 σειριακά, ακόμα θυμάμαι το US Robotics το κλασικό το άσπρο.

- Δεν υπήρχε ΕΠΑΚ. Έπαιρνες σε κανονικά τηλεφωνάκια σταθερά.

- Ο netscape είχε το μεγαλύτερο user base σε σχέση με τον IE.

- Έπαιζαν μόνο δισκέτες ένα CDR 2x Philips το πήρα μισό μισό με έναν κολλητό 100.000 δραχμές και το κάθε δισκάκι έκανε 500.

Εγώ την έκανα κοπάνα από το σχολείο και πήγαινα στο Ευγενίδειο ίδρυμα που είχε δωρεάν ΝΕΤ. Είχε και 2 βιβλιοθηκονόμους κοπελιές εκεί για την εποπτεία των υπολογιστών και σηκώναν τον κόσμο αν περίμενε άλλος στη σειρά. Μια μέρα δεν έπαιζε το floppy σε ένα τερματικό κάποιος στο BIOS το είχε ορίσει 5.25 αντί για 3άρι. Πείθω την πανικοβλημένη κοπελίτσα να αλλάξω στο BIOS το setting και αφού την έλουσε κρύος ιδρώτας ανακουφίστηκε που το BIOS είχε password από τους τεχνικούς αλλά ΔΕΝ ήξερε φυσικά πως όλα τα AWARD προ του 1997 ξεκλείδωναν με το θρυλικό condo,... Από τότε έγινα ο αγαπημένος τους είχα πάντα τερματικό και καθόμουν όση ώρα θέλω.

- Και σύχναζα στο #Greece-Cafe στο server της Microsoft. Ήμουν και operator προς το τέλος.

- Και είχα αποσυνδέσει το ηχειάκι του PC για να μην κάνει μπιπ όταν το άνοιγα τη νύχτα να μπω κρυφά στο ΝΕΤ και το ακούσει η μάνα μου και με σκίσει.

- Και αγχωνόμουν για το πόσο θα έρθει ο επόμενος λογαριασμός του ΟΤΕ.

- Και ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ για το τι λογαριασμούς θα πλήρωνε μια Ελληνοαμερικάνα που ήταν στο chat 24 ώρες το 24ωρο. Το μυαλό μου φυσικά δεν χωρούσε cable συνδέσεις (το 2006 στην Ελλάδα κι ακόμα το παλέβουμε).

- Και είχα μάθει να σπάω προγραμματάκια, να κάνω γενικότερα δουλίτσες τέτοιες και να σκαλίζω υπολογιστές.

- Σε τέτοιο σημείο που έκλεινα τον υπολογιστή το πρωί λίγο πριν ξυπνήσει ο πατέρας μου για δουλειά και έκανα τον κοιμησμένο για να με σηκώσει να παω σχολείο.

- Και στο σχολείο ήμουν κομμάτια.

- Και φώναξε ο καθήγητης της Πολιτικής Οικονομίας την μάνα μου να τι ρωτήσει αν είμαι μπλεγμένος με κακές παρέες και αν τυχόν παίρνω ναρκωτικά (χαχαχαχαχχα εγώ κόπηκα από τα γέλια - κόπηκα και στα Αρχαία).

Όποτε με στέλναν γραφείο η καλύτερη μου, ο λυκιάρχης γούσταρε PC και με έβαζε να του δείχνω πράγματα. Θυμάμαι είχ αγοράσει 2 floppy drives για να αντιγράφει δισκέτες (τις έλεγε ΚΑΣΕΤΕΣ). Θυμάμαι βούταγα το πρόγραμμα βαθμολογίας και μοίραζα στοις συμμαθητές ελέγχους 2 μέρες πριν τους δώσει το σχολείο... για να προετοιμάζουν τους γονείς τους...

Και φυσικά σε όλα αυτά επισκεπτόμουν τη σελίδα αυτή. Πριν καν ανοίξει το forum. Θυμάμαι ήμουν online τη στιγμή που το σήκωσε ο Hal και ήταν το μοναδικό εγγεγραμένο μέλος. Κρίμα που δε γράφτηκα εκείνη τη στιγμή θα ήμουν το 2ο μέλος. Τότε είχε στην πρώτη σελίδα σπαστήρια για το Filmnet αν θυμάμαι καλά, για την Xtreme κλπ κλπ...

Δε θυμάμαι πως πρωτοήρθα εδώ, είναι σα να ήμουν πάντα εδώ. Συγχωρέστε με για τη μακρυγορία αλλά τα θυμηθηκα και είπα να τα μοιραστώ...

edit: Τώρα παρατήρησα πως έχω ημερομηνία εγγραφής 23-08-2000 και ο HAL έχει 29-08-2000. Κάτι δεν πάει καλά μάλλον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...