newcomer Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Γεια σας! Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχω 3 pc's sto spiti mou. 2 desktop kai ena laptop. Θέλω να βάλω ADSL kai na έχουν πρόσβαση και τα 3 PC. Πιο συγκεκριμένα τα 2 desktop να συνδεόνται ενσύρματα με το ADSL router και ο φορητός ασύρματα (το router θα είναι wireless) 1.α.To μόνο που χρειάζομαι είναι 2 κάρτες δικτύου για τα desktop pcs και 1 ασύρματη κάρτα για τον φορητό? β.Δηλαδή τα ασύρματα royters μπορόύν να χρησιμοποιηθούν και ως ενσύρματα κανονικά έτσι δεν είναι? 2.Εχετε να μου προτείνετε καποιο συγκεκριμένο μοντέλο? (money is not a problem!) Τhanks!
dealer Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 1.a)nai.profanws,h asyrmath karta den sou xreiazetai an o forhtos exei wi-fi karta ensomatwmenh. 1.b)nai.ta perissotera routers/modems einai k ethernet switches,4 ports. 2)poly kalo to usr9108,gyro sta 100 euro prepei na exei.
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 opos episis kai to linksys wag354g einai kalo opos kai to zyxel 660hw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.