Προς το περιεχόμενο

Taiyo Yuden

harris28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρτε τα μπλε και θα ειστε μια χαρα.Ακουστε που σας λεω.Εχω κανει quality tests σε ενος φιλου μου το αντιγραφικο(που ειναι και το καλυτερο) PX-716A

και τα μπλε βγηκαν καλυτερα.

Για τους πιο προχωρημενους τα ασπρα ειναι ΤYG03 κατασκευη και τα μπλε ΤYG02.Θα ελεγε κανεις οτι τα 03 ειναι πιο καινουρια κατασκευη αλλα οπως και να 'χει το μπλε ειναι καλυτερα.

Δημοσ.

έχω γράψει γυρο στα 150 δισκάκια με τα μπλέ Taiyo Yuden στο NEC 3500-AG και όλα σε 16Χ, τα 100 από τα 150 τα εχω κάνει και έλεγχο. και πάντα είναι τέλεια.

έχω κάψει μόνο 1 δισκάκι προχθές λόγο δοκιμής εγγραφής με το built in writer των windows vista beta..... :P

Δημοσ.

Gia sas pali pedia, perase ligos kairos. Eho tin entiposi pos orismeni perimenoun ta 'ceramic' na eine pragmati 'ceramic' coated. Then eine etsi. Apla anfernete sto xpoma ceramic - ASPRO, oxi pragmatico keramiko !!! Eite ble y ceramic(aspro) to eidio pragma sti piotita eine. Apla epilogi to xpoma. Oti xpoma, ftani na eine 'Thats' kai exeis ta kalitera dvd pou eiparxoun. Mou fernoun apo to discimpex opote bane stin athena filoi, kai eime yber-efxapistimenos.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, χθες πήγα από το cd-market για να πάρω ό,τι παίρνω πάντα: Taiyo Yuden DVD-R Ceramic x8 (50άδα) και ο πωλητής μου είπε ότι η Diskimpex θα σταματήσει να φέρνει DVD-R και DVD+R x8 και θα φέρνει μόνο x16.

Απλώς για όσους ενδιαφέρονται για την πληροφορία.

Δημοσ.

Ιδια ιστορία κάθε φορά για να τα κονομάνε ορισμένοι σε περίοδο αναδουλειάς!

-Η Dιskimpex ιστορικά ποτέ δεν σταμάτησε να φέρνει μικρότερης ταχύτητας φασόν media,απλά δεν είναι διαθεσιμα πάντα σε σχέση μ'αυτά που έχουν ζήτηση ,αλλά τα "παλαιότερα" είναι πάντα φθηνότερα-Εξάλλου φαίνεται και από την διεθνή διαθεσιμότητα αν ψάξει κανείς,για τις τιμές,και από retail (That's),αν καταργήθηκαν κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...